Haberler

Niksar Belediyesi Araç Parkını Güçlendirdi

Tokat’ın Niksar ilçesinde belediyeye gerek hibe yoluyla gerekse belediyenin kendi bünyesinde almış olduğu toplamda 17 hizmet aracına kurban kesilerek tanıtımları yapıldı.

Tokat'ın Niksar ilçesinde belediyeye gerek hibe yoluyla gerekse belediyenin kendi bünyesinde almış olduğu toplamda 17 hizmet aracına kurban kesilerek tanıtımları yapıldı.

Niksar Belediyesi tarafından daha hızlı hizmet sunmak adına araç filosu daha da güçlendirerek, envantere yeni araçlar katıldı. Niksar Belediyesi hizmet binası önünde yapılan törende belediyeye gerek hibe yoluyla gerekse belediyenin kendi bünyesinde almış olduğu toplamda 17 hizmet aracının tanıtımları yapıldı. Başkan Özcan araçların belediyeye nasıl kazandırıldığını, hangi birim ve yerlerde hizmet vereceğini tek tek anlattı.

Başkan Özcan törende yapmış olduğu konuşmada, "Hemşerilerimizin bizden arzu ettikleri hizmetleri en kısa sürede onlara geri döndürebilmek bizim önceliğimizdir. Bu manada belediye birimlerimizde gerekli araç alımlarını gerçekleştirdik. Bu araçların bir kısmını İller Bankasından aldığımız krediyle, bir kısmı çeşitli özel şirketlerden ve bir kısmı da kamu kuruluşlarından hibe olarak alındı" dedi.

İki tane itfaiye aracı siparişi verdiklerini de belirten Başkan Özcan, "Olarında ihalesi Temmuz ayı içerisinde bitiyor, ihale bittikten sonra da iki tane itfaiye aracımızı bize teslim edecekler. Bu itfaiye araçlarından bir tanesi 28 metrelik merdivene sahip, malum yüksek konutlaşmadan dolayı yüksek merdivenli aracı sipariş ettik. Diğer itfaiye aracımız da merdivensiz ama o da yangına müdahale edecek şekilde hızlı bir tanker türü dediğimiz aracımız olacak. İnşallah yetişirse bu yıl içerisinde Niksar'ımıza hemşerilerimize kazandırmış olacağız" diye konuştu.

Başkan Özcan konuşmasını, "Özetle toplamda 12 tane araç hizmete girecek şekilde, ihalesi yapılacak 5 araçla birlikte toplamda 17 tane araç Niksar Belediyemize kazandırılmış olacak ve Niksarlı hemşerilerimizin hizmetine sunulmuş olacak. Biz Niksarlı hemşerilerimize hizmet üretmek için hangi yolla olursa olsun araç kazandıracaksak bundan asla ödün vermeyiz. Kimsenin lafından sözünden zere kadar etkilenmeyiz. Böylece bütün birimlerimizi kendilerine ait bir hizmet aracına kavuşturduk ve hiçbir birimin artık araçlarla ilgili bahanede üretme şansı da olmayacak. Her şeyden önce rabbimizin bize hayırlı hizmetler üretmemizi Allah iyi ve hayırlı işlerde kullanmayı nasip etmesini diliyorum" şeklinde noktaladı.

Başkan Özcan'ın konuşmasının ardından dualar eşliğinde kurban kesildi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Niksar Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title