Haberler

Nikon D5100 16.2 Mp 3.0" Lcd Siyah+18-55 Lens Vr

Nikon D5100 16.2 Mp 3.0" Lcd Siyah+18-55 Lens Vr Özellikleri.

Nikon D5100 SLR Fotoğraf Makinesi Genel Özellikleri

Nikon'un 16.2 megapiksellik yeni dijital SLR fotoğraf makinesi Nikon D5100 sanatçı yönünü ifade etmek isteyen ve yaratıcı çekimlerde sınır tanımayan çok yönlü özelliklere sahip br SLR modele gerek duyan fotoğrafseverlere yönelik olarak tasarlanmış.Nikon D5100 SLR fotoğraf makinesi sahip olduğu zengin çekim özellikleri ile fotoğrafseverleri kısıtlayan sınırları ortadan kaldırıyor ve hikayelerini şaşırtıcı fotoğraf ve HD video görüntü kalitesinde anlatmalarını sağlıyor.Yeni Nikon D5100 D-SLR fotoğraf makinesi 3 inç büyüklüğünde ve 921k renk çok açılı hareket edebilen ki LCD ekran ve Full HD (1080p) kalitesinde video kayıt gibi çekim deneyimini zenginleştiren teknik özelliklere sahip.

Nikon D5100


Nikon D5100 dijital SLR fotoğraf makinesi 1080p HD kalitesindeki video görüntüleri otomatik netleme ve manuel pozlama kontrolleriyle yapabiliyor. Nikon D5100 sahipleri cihazın mevcut otomatik netleme seçenekleri arasında seri şekilde geçişler yaparak gerekli durumlara göre farklı netleme ayarlarında fotoğraf çekebiliyorlar. D-Movie ve Live View canlı ön izleme için üst kısmında ayrıca özel bir tuşa yer verilen Nikon D5100 fotoğraf makinesi bu tür ayarlara hızlı geçiş sağlıyor. 16.2 megapiksellik Nikon D5100 dijital fotoğraf makinesi özel efektleriyle farkı fotoğraf ve video görüntüler elde edilmesini sağlıyor.

Nikon D5100 dijital SLR fotoğraf makinesi


Fotoğrafseverler yeni Nikon D5100 fotoğraf makinesinin çok açılı hareket edebilen LCD ekranı sayesinde cihazı ister başlarının üstüne kaldırarak ister alçak seviyeye indirerek farklı bakış açılarından yaratıcı çekimleri rahatlıkla gerçekleştirebiliyorlar. Nikon D5100 fotoğraf makinesinin LCD ekranı 1000:1 kontrast oranı ve921.000 nokta çözünürlüğü ile hem yatay ve hem de dikey olarak 180 derece hareket yeteneğine sahip.

Nikon D5100 fotoğraf kalitesi


16.2 megapiksel çözünürlüklü DX Format CMOS görüntü sensörüne sahip olan Nikon D5100 dijital SLR fotoğraf makinesi loş ışıklı ortamlarda dahi zengin renk tonlarında ve keskin netlikte dijital fotoğraflar ve Full HD kalitesinde videolar üretiyor. Nikon'a özgü EXPEED 2 görüntü işlemcisine de sahip olan Nikon D5100 fotoğraf makinesi bu sayede yüksek ve sorunsuz bir çekim performansı sağlıyor.

Nikon D5100 video çekim özellikleri


Nikon D5100 SLR fotoğraf makinesinin farklı çekim hızlarında ve çözünürlüklerde video görüntü kaydetme olanağı sunması sayesinde HD kalitesindeki video görüntüler 24 kare/sn veya 30 kare/sn çekim hızlarında ve 1080p ile 720p HD kalite seçeneklerinde kaydedilebiliyor.Nikon D5100 ile çekilen HD kalitesindeki video görüntüler AVC-HD H.264 sıkıştırma formatında kaydediyorlar.Nikon D5100 fotoğraf makinesi 20 dakikaya kadar uzunlukta video görüntüler çekebiliyor. Kaydedilen HD videolar HDMI çıkışı sayesinde her türlü cihaz üzerinden kolaylıkla ve keyifle izlenebiliyor.

Nikon D5100 ve Sahne Tanıma Özelliği


İster doğada manzara çekimi yapın, ister farklı bir çekim yapın Nikon D5100 dijital SLR fotoğraf makinesinin kendine özgü Otomatik Sahne Tanıma sistemi mevcut fotoğraf çekim koşullarını ve ortamını analiz ederek duruma en uygun çekim gereklerini karşılayan çekim modunu otomatik olarak tespit edip uygulamaya koyuyor ve böylece harika görüntü kalitesini her türlü çekimde garantiliyor.

Nikon D5100 objektifleri


Nikon D5100 SLR fotoğraf makinesi eşliğinde kullanılabilen AF-S NIKKOR objektifler de hesaba katıldığında fotoğrafseverlerin son derece geniş ve zengin bir çekim dünyası ile karşı karşıya oldukları görülüyor.Farklı odak uzaklık değerleri ve çeşitli özellikleriyle bol sayıda seçenek sunan AF-S NIKKOR objektifler farklı perspektiflerde dijital fotoğraflar ve hatta video görüntüler çekmenize olanak tanıyor.

Nikon D5100 manuel çekim özellikleri


Çok yönlü çekim özelliklerine sahip olan Nikon D5100 dijital SLR fotoğraf makinesi P, S, A, M gibi manuel fotoğraf çekim seçenekleri ile tamamen manuel ayarlarla çekim yapılmasını sağlıyor.Nikon D5100 kullanıcıları diledikleri çekim hızı ve diyafram değerleri ile pozlama seçeneklerine fotoğraf çekebiliyorlar.Nikon D5100 sahipleri çektikleri dijital fotoğraflar NEF (RAW) formatta kaydedebiliyor ve daha sonra RAW formattaki çekimler üzerinde diledikleri gibi ayarlama yapabiliyorlar.

Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Eşi kapıyı geç açınca şüphelendi, mutfak tezgahının altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı

Eşi kapıyı geç açınca şüphelendi, mutfak tezgahının altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı

Erbakan 'Cumhur İttifakı'nda mısınız' sorusuna böyle yanıt verdi: Değiliz herhalde

Erbakan "Cumhur İttifakı'nda mısınız" sorusuna böyle yanıt verdi: Değiliz herhalde

Meclis bahçesinde kavga! DSP'li Önder Aksakal ve DEM Partili Sırrı Sakık birbirine girdi

Meclis bahçesinde kavga! DSP'li Önder Aksakal ve DEM Partili Sırrı Sakık birbirine girdi

Kadıköy'de diş sağlığı merkezinin güvenlik amiri, tartıştığı yardımcısını sopayla döverek öldürdü

Kadıköy'de diş sağlığı merkezinin güvenlik amiri, tartıştığı yardımcısını sopayla döverek öldürdü

Bakan Tekin: Rakamda uzlaştık, önümüzdeki hafta Kabine toplantısında atama sayısı açıklanabilir

Bakan Tekin: Rakamda uzlaştık, önümüzdeki hafta Kabine toplantısında atama sayısı açıklanabilir

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

title