Haberler

Nıke Premıer Cup U15 Türkiye Şampiyonası Nefes Kesti

Her sene Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen NIKE Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonası, bu yıl İzmir’in Çiğli ilçesinde gerçekleştirildi.

Her sene Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen NIKE Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonası, bu yıl İzmir'in Çiğli ilçesinde gerçekleştirildi.

Her yıl TFF tarafından düzenlenen ve amatör sporculara destek vererek profesyonel liglere futbolcu yetiştiren NIKE Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonası, binin üzerinde takımın katıldığı bir organizasyonla bu yıl da sporseverlerle buluştu. Çiğli Belediyesi tarafından Çiğli ilçesinde gerçekleştirilen şampiyonada, coşku ve rekabet doruğa çıktı. 120 takımın katıldığı, iki kademeli gerçekleştirilen maçlar sonunda 4 takım şampiyonluk mücadelesi için hak kazandı. Çiğli Galip Öztürk stadında oynanan 4'lü final maçlarında, Diyarbakır Ergani, İstanbul Bağlarbaşı, Antalya DSİ ve Bursa Arabayatağı takımları arasında gerçekleştirilen mücadele güne damgasını vurdu. Oldukça çekişmeli geçen maçların ardından birinciliği Bursa Arabayatağı, ikinciliği Antalya DSİ, üçüncülüğü Diyarbakır Ergani ve dördüncülüğü ise İstanbul Bağlarbaşı spor kulübü elde etti. Günün sonunda amatör spor kulüplerine ve NIKE Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonası'na verdiği destekten dolayı Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'a çiçek ve plaket takdim edildi.

Çiğli'de, spor adına güzel gelişmelerin yaşandığını, bu anlamda sporun her alanında faaliyet gösteren sporseverler için Çiğli Belediyesi olarak birçok çalışmayı bir arada yürüttüklerine dikkat çeken Başkan Arslan, "Her sene düzenlenen NIKE Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonası'na katılmaktan çok büyük memnuniyet duyduğumu söylemek istiyorum. Çiğli'de sporun ve sporcunun destekçisi bir belediye olarak yolumuza devam ediyoruz. Amatör spor kulüplerimizi her zaman destekledik ve desteklemeye de devam edeceğiz. Böyle anlamlı bir organizasyonun Çiğli'de yapılmasından da ayrıca büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Böyle organizasyonlar sporun dostluk ve kardeşlik adına yapıldığının kanıtı olarak, birlik ve beraberliğimizi, huzur ve barış içinde yaşama isteğimizi pekiştiriyor, geleceğe daha güvenle bakmamızı sağlıyor. Amatörde mücadele eden futbol takımlarımızın ve sporcularımızın desteklenip ödüllendirilmesi adına en güzel organizasyonlardan birine daha eşlik etmiş olduk. Bu anlamda bütün takımlarımıza başarılar diliyorum. Hepsinin emeğine, yüreğine sağlık. Bundan sonraki süreçte de bu alandaki çalışmalarımız bütün hızıyla devam edecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Diyarbakır İzmir Çiğli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title