Haberler

Nike Halı Saha Ligi'nde Şampiyonlar Belli Oldu

Kayseri Uluslararası Mustafa Germirli İmam Hatip Lisesi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, kategorilerinde ilk sırayı aldı Şampiyonlara kupalarını Türkiye Futbol Direktörü Terim ve TFF yöneticisi Düşmez verdi.

Nike Halı Saha Ligi'nde lise kategorisinde Kayseri Uluslararası Mustafa Germirli İmam Hatip Lisesi, üniversite kategorisinde ise Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi şampiyon oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Nike tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen şampiyonanın finalleri, Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Etap Stadı'nda oynandı.

Lise kategorisinin finalinde Pendik Alpaslan Anadolu Lisesi'ni 7-1 mağlup eden Kayseri Uluslararası Mustafa Germirli İmam Hatip Lisesi şampiyonluğu elde etti. Üniversite kategorisinde ise Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'ni 3-2 yenen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ilk sırayı aldı.

Şampiyonlara kupalarını Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim ile TFF Amatörlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez verdi.

Terim, A Milli Futbol Takımı Antrenörü Hamza Hamzaoğlu ile beraber katıldığı organizasyonda, sporcuları kutlayarak başarı temennisinde bulundu.

Finallerde il birincilerinden oluşan yaklaşık 640 sporcu mücadele etti. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Kayseri Tokat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title