Haberler

Nike Halı Saha Ligi Kayıtları Başladı

Güncelleme:

Batmanda bu yıl ikincisi yapılacak olan Nike Halı Saha Futbol Turnuvası için kayıtlar başladı.

Batmanda Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlenecek.

Geçen yıl Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza atarak Batmanı İstanbul'daki finallerde 2 takım ile temsil eden Nike Halı Saha ligi kayıtları başladı.

10 Nisan 2015 tarihinde son bulacak olan kayıtlar www.nikehalisahaligi.com internet adresinden yapılacak.

Ardından başvurular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne yapılacak.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik Spor yetkilileri; "Kayıtlar 10 Nisan'da sona erecektir. İlimize bu yıl sınırlı sayıda takım kontenjanı verilmiştir. Onun için tüm lise öğrencileri bu turnuvaya kayıt yapmak için acele etsin. Takımlar 6 as 4 yedek oyuncudan oluşuyor. 1996 ve 2000 doğumlu sporcular oynayabilir. Her takımda aktif 2 lisanslı sporcu yer almalıdır. Onun için Takımını kur, sahaya çık. Bu heyecana ortak olmak için 10 Nisan'a kadar Nike Halı Saha Ligi'ne www.nikehalisahaligi.com adresinden kaydını yaptırmalısınız."diye konuştular.

HERKES KATILABİLİR

Bu yıl gençler kategorisinin yanı sıra 1997–1980 doğumlu tüm vatandaşlar büyükler kategorisinde katılım sağlayabilir. 10 kişilik kadroda 3 lisanslı futbolcu yer alabilir.

10 Nisan'da sona erecek olan başvurunun ardından, Konuyla ilili olarak açıklamada bulunan Nike Halı Saha yetkilileri; "Turnuvaya liseler gençler kategorisinde, halk ise büyükler kategorisine katılabilir. Tüm başvurular önce www.nikehalisahaligi.com ardından da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne yapılacaktır."denildi.

Kaynak: Temsilci / Spor

İstanbul Türkiye Nike Yerel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title