Haberler

Nikahsız Yaşadığı Kişiyi Kıskanan Kadın, Kendini Bıçakladı

Güncelleme:

Konya'da Hanife A., iddiaya göre dini nikahla birlikte yaşadığı 31 yaşındaki İdris P.'yi, 'internette kadınlara bakıyorsun' deyip tartıştıktan sonra kendisini bıçakladı.

Konya'da 3 çocuk annesi 29 yaşındaki Hanife A., iddiaya göre 3 yıldır dini nikahla birlikte yaşadığı 31 yaşındaki İdris P.'yi 'internette kadınlara bakıyorsun' deyip kıskanarak, kendisini bıçakladı.

"İNTERNETTEKİ KADINLARA BAKIYORSUN" TARTIŞMASI

Olay, dün saat 21.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Küçükkumköprü Mahallesi Şehit Mehmet Yaylacı Sokakta bulunan tek katlı evde meydana geldi. İddiaya göre geçimini hamallık yaparak sağlayan 4 çocuk babası İdris P., 3 yıl önce eşinden boşanıp, yine eşinden boşanmış 3 çocuk annesi Hanife A. ile dini nikahla birlikte yaşamaya başladı. Akşam işten eve dönen İdris P., iddiaya göre, gazetelerin internet haber sitesine bakmaya başladı. Bu sırada Hanife A., İdris P.'ye 'Sen internetteki kadınlara bakıyorsun' diyerek bağırdı.

BIÇAĞI İKİ KEZ KARNINA SAPLADI

Çiftçin arasında çıkan kıskançlık tartışması kavgaya dönüştü. Sinirlerine hakim olamayan Hanife A. mutfaktan aldığı bıçağı 2 kez karnına sapladı. Hanife A.'yı o halde gören İdris P. elinden bıçağı alarak polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Hanife A. ambulansla Meram Eğitim Uyulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Hanife A.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

DAHA ÖNCE DE KISKANÇLIK YÜZÜNDEN TARTIŞIYORLARMIŞ

İdris P. de polise verdiği ilk ifadesinde "Hanife sürekli beni kıskanıyordu. Bu nedenle hep kavga ediyorduk. Bu akşam da benle kavga etti. Sonra mutfağa girip kendisini bıçakladı" dediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karatay Konya Güncel Güncel Haberler

title