Haberler

Nikahı CHP'li Başkan Kıydı, Rakipleri Şahitlik Yaptı

Güncelleme:

Çanakkale'de bir yerel televizyon kanalında çalışan çiftin nikah işlemi, canlı yayında gerçekleştirildi.

Çanakkale'de bir yerel televizyon kanalında çalışan çiftin nikah işlemi, canlı yayında gerçekleştirildi. Nikahı, 30 Mart'taki yerel seçimde rakip olacak CHP'li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan kıydı, şahitlikleri ise AK Parti'li aday Mehmet Daniş ve MHP'li aday Halil Rüştü Akgün yaptı.

Kanalın reklam departmanında görevli Emire Sülün ve İhsan Konuk, şirket sahibinin teklifini kabul ederek canlı yayında evlenmeye karar verdi.

Televizyonun stüdyosunda yapılan ve canlı yayınlanan törende çiftin nikahı, görevine CHP'den yeniden aday olan Gökhan tarafından kıyıldı. Yerel seçimde onunla yarışacak AK Parti Çanakkale Milletvekili Daniş ve MHP'li Akgün ise nikah şahitleri oldu. Konuk çiftini, yakınları ile mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Nikah işlemi sonrası çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Gökhan, "Çocuk sayısı konusunda kesin bir rakam vermiyoruz ama vatana ve millete ne kadar hayırlı evlat yetiştireceğinize inanıyorsanız sizden o kadar çocuk istiyoruz" dedi.

Daha sonra törene katılanlar, fotoğraf çektirdi.

İhsan Konuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşine, çalıştığı televizyon kanalının bağlı olduğu şirket bünyesinde hizmet veren radyo programında canlı yayında yaklaşık iki yıl önce evlenme teklifinde bulunduğunu bildirdi.

Nikah için geçen hafta belediyeden tarih aldıklarını belirten Konuk, "Normalde Belediye Nikah Salonu'nda evlenecektik ancak şirketimizin sahibi İsmet Akıncı'nın canlı yayında evlenme teklifi, ikimizin de hoşuna gitti. Son ana kadar nikah şahitlerimizin kim olacağını bilmiyorduk. Canlı yayın sırasında gördük. Böyle güzel bir sürprizi hazırlayan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Muhabir: Mehmet Bayer

Yayınlayan: Sedat Gök

Kaynak: AA / Güncel

Halil Rüştü Akgün Mehmet Daniş Çanakkale Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title