Haberler

Nikah Salonlarında 14 Şubat Yoğunluğu

14 Şubat Sevgililer Gününde Kayseri, Nevşehir ve Kırşehir'de nikah salonları, nikah kıydıran çiftlerle doldu.

Kayseri Kocasinan Belediyesi Evlendirme Dairesi 14 Şubat Sevgililer Gününde yoğunluk yaşadı. Bu özel günde 14 çift, nikah kıyarak hayatlarını birleştirdi. Kocasinan Belediye Başkanı da genç çiftlerin nikahlarını kıyarak bir ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada, "Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Bütün insanların, çiftlerin, ailelerin birbirlerine karşı saygı ve sevgilerinin ve sadakatlerinin bugün sebebiyle daha da artmasını umuyorum. 14 Şubat olması sebebiyle de gençlerimiz böyle özel ve anlamlı bir günde nikah kıymak istiyorlar. Nikahlarını bu güne ayarlıyorlar. Bugün de Kocasinan Belediyesi için yoğun bir gün. Nikah noktasında yoğun nikah olduğu bir gün. Bu günde çiftlerimizden bir tanesine sürpriz yaptık ve onların nikahını kıydık. Allah mesut bahtiyar etsin. Tabi ki de bizim için önemli. Ailenin toplum içerisindeki yeri önemli. Toplumun temel taşı aile önemli. Bu gün ve bütün kurulan aile yuvalarının ilelebet mutluluk ve birbirlerine karşı sevgi bağları içerisinde daim olmasını dileyerek bugünün bu şekilde, bundan sonra kıyılacak nikahların da aynı şekilde sevgi saygı içerisinde devam etmesini istiyorum" diye konuştu. Çolakbayrakdar, 14 Şubat'ta 14 nikah olduğunu da sözlerine ekledi.

14 Şubat'ta nikah kıyan Havva Bulut ile Batuhan Beyazıt çifti de özellikle bu günü seçtiklerini dile getirerek, diğer çiftlere de mutluluklar temennisinde bulundu.

Kırşehir'de 9 çift 'evet' dedi

Kırşehir Evlendirme Dairesine giderek 14 Şubat tarihi için 9 çift nikah tarihi alarak hayatlarını birleştirme kararı aldı. Evlendirme memuru İhsan Analı'nın kıydığı nikahta çiftlere Belediye tarafından 'Aile Saadeti' adlı kitap hediye edildi.

Hayatlarını 14 şubatta birleştirme kararı aldıran çiftlerden Özlem Aydın, Aydıran Akyüz ile Meral Kocan, Ünsal Çemen hayatlarının mutlu günü olduğunu ve tarihi bilerek seçtiklerini söyledi.

İki ay öncesinden 14 Şubat için nikah tarihi aldılar

Nevşehir'de 14 Şubat Sevgiler Günü'nde beş çift dünya evine girdi. Evlilik tarihlerinin özel olmasını ve unutulmamasını isteyen 28 yaşındaki Cem Öncül ve 24 yaşındaki Başak Kara çifti yaklaşık iki ay öncesinden bugüne özel nikah tarihi aldı. Nevşehir Belediyesi Nikah Memurluğunda kıyılan nikah öncesinde oldukça heyecanlı olduğu gözlenen genç çiftin nikahını ise Belediye Nikah Memuru Ertuğrul Usta kıydı. Nikah öncesinde genç çifte açıklamada bulunan nikah memuru Usta," Genç çiftçimiz bu anlamlı günde evlenmek için müracaat ettiniz. ve hedefinize ulaştınız. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evleniyorsunuz. Sizlere ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.

Bu anlamlı günde nikah kıydırdıkları için çok mutlu olduğunu söyleyen damat Cem Öncül biz bu tarihi iki ay önceden planlamıştık. Bugünde evlendiğimiz için çok mutluyum dedi. Gelin Başak Kara da, "Böyle güzel bir günün özel bir günde olmasını istedik. O sebepten dolayı 14 Şubat tarihinde nikah kıymak istedik. Çok mutluyuz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kırşehir Nevşehir Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title