Haberler

Nihayet Yakalandı

Güncelleme:

Tiyatro Sanatçısı İsmail Hakkı Sunat'ı Gürültü Tartışması Yüzünden Öldüren İhsan Fuat Özgen, Babası Prof. İhsan Özgen'in Evinde Yakalandı.

Tiyatro sanatçısı İsmail Hakkı Sunat’ı Çanakkale’nin Bolayır Beldesi’nde gürültü tartışması yüzünden öldüren ve beş yıl on ay hapse mahkum olan İhsan Fuat Özgen, önceki gece saklandığı babası Prof. İhsan Özgen’in evinde yakalandı.

Gelibolu’nun Bolayır Beldesi, Megakent Tatil Sitesi yanındaki yazlık evinde yaşayan ve "En İyi Yardımcı Oyuncu" seçilerek Afife Jale Tiyatro Ödülü’nü alan 38 yaşındaki İsmail Hakkı Sunat, 13 Temmuz 2004 tarihinde, kendisi gibi tiyatrocu olan eşi Deniz Uğur Sunat ve altı yaşındaki oğlu Engin Deniz ile yemeğe çıkmıştı. Gece saat 23.30 sıralarında yazlığa dönen Sunat çifti, komşuları Prof. Dr. İhsan Özgen’in evinin önünde yüksek sesle müzik dinleyen gençlerle tartışmış, ardından da kurusıkı silahını çekmişti.

Bunun ardından evine koşan Yıldız Teknik Üniversitesi yüksek lisans öğrencisi İhsan Fuat Özgen evden aldığı silahla geri dönmüş ve bütün mermileri üzerine boşaltarak İsmail Hakkı Sunat’ı öldürmüştü. Yargılama sonucunda, Çanakkale Ağır Ceza Mahkemesi, Özgen’in beş yıl on ay hapisle cezalandırmıştı. Dokuz aydır tutuklu bulunan Özgen, kalan 19.5 aylık cezasını çekmeden avukatlarının itirazı üzerine tahliye edilmişti. Özgen’in aldığı cezayı az bulan İsmail Hakkı Sunat’ın tiyatrocu eşi Deniz Uğur Sunat ise kararı temyiz etmişti. Yargıtay, Deniz Uğur Sunat’ın itirazını haklı bularak kararı bozdu. Yargılama sonucu Özgen bu kez altı yıl sekiz ay hapse mahkum oldu. Kararı Yargıtay tarafından da onanınca üç yıldır polisten kaçan İhsan Fuat Özgen, dün babasının evinde yakalanarak Fatih Adliyesi’ne sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title