Haberler

Nihat Hatipoğlu, Zikir Çeken Papağan Videosunu Gerçek Sandı

Güncelleme:

Nihat Hatipoğlu ATV'de yayınlanan Cuma programında ilahi eşliğinde zikir çeken kuşun videosunu gerçek zannederek "Bunu hangi yapabilir" diyerek övgüler dizdi.

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, bugünkü programında izleyicilerine daha önce sosyal medyada paylaşılan bir videoyu izletti.

GERÇEK SANDI

Hatipoğlu, video sırasında çalan ilahi sonradan eklenmiş olsa da "Papağanlar böyle zikir çeker" dedi. Söz konusu papağanın zikir çektiği anlarda Hatipoğlu, videodan gözlerini alamadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihat Hatipoğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Escobar:

Sahtekar herif videonun montaj oldugunu anlamayacak kadar salaksınız

6
8
yanıtYanıtla
Fırat Serhat Mobil-IOS:

Sahte dın Ada'mı sen dını değıl parayı sevıyorsun turkıyede o kadar Kürtler ölduruldu Allah Rıza'sı için bır gön vaaz verdınmı müslümanlik bumudur hanı islamıyete insan insanı öldurmek gunah katlıamdır neden sesın çikmiyor ey vicdansız

11
2
yanıtYanıtla
Zafeeerrrrrrr:

Dini cebindeki para için ve siyaset için kullananlar asla Allahın hesabından kacamayacaklardir. Cehennem ateşiniz bol olsun. İslama sizin yüzünden insanlar dine gelmiyor dinden nefret ettiler.

8
2
yanıtYanıtla
Cem:

Ben hocaya inanıp dine girdim. Sahtekar. Haberin var mı

yanıt1
yanıt8
feritMobil-ANDROID:

ne var bunda adam nerden bilsin montaj olup olmadigini. birakin papagini benim muhabbet kusumda kafayi sallayarak Allah bir bir diyip duruyordu.ve bu gercekti..montajda degildi..

3
4
yanıtYanıtla
İhsan:

Acaba bu gerçek te ötekiler mi montaj. Siz gavurdan yana olmanızı tescillediniz

0
7
yanıtYanıtla
alemsinizMobil-ANDROID:

ya video dogru olsun veya olmasın. ilahi sonra eklenmiş olsub veya orjinalinde olsun farketmez. Papağan besleyen biri olaral bu hareketler papağanların doğasında var. Yani papağan ilahi duydu diye zikir çekmiyor. eminem çalsanızda ayni hareketleri yapar bu hayvanlar

3
0
yanıtYanıtla
Frankfurt:

Zavali papağanıda kendinize benzetmişsiniz yani onuda yuldan çıkarmişsınız tıpkı kendiniz gibi

1
1
yanıtYanıtla
misafir:

Yoldan çıkmak demek ne demek ya müslümanlık demek yoldan cikmakmi yoksa gerçekten doğru yolda olmak mi o video gerçek olmasa bile böyle bir şey denen çok yanlis frankfut

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title