Haberler

Nihat Hatipoğlu, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Piazza'ya Geliyor

Ulusal televizyon kanallarında yaptığı sohbetlerin yanı sıra Ramazan ve Sahur programlarıyla son yılların en çok izlenen ilahiyatçı akademisyeni olan Nihat Hatipoğlu, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri’nde sevenleriyle söyleşi de buluşacak.

Ulusal televizyon kanallarında yaptığı sohbetlerin yanı sıra Ramazan ve Sahur programlarıyla son yılların en çok izlenen ilahiyatçı akademisyeni olan Nihat Hatipoğlu, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri'nde sevenleriyle söyleşi de buluşacak.

Düzenlenen ulusal ve uluslararası seri konferanslarıyla büyük bir kitle tarafından izlenen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, 15 Mart Cumartesi günü saat 12.30'da Şanlıurfa Piazza'da ziyaretçileri ile buluşacak. Hatipoğlu, vereceği konferansın ardından konukların sorularını da yanıtlayacak. Hatipoğlu, aynı gün saat 17.30'da ise Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin konuğu olacak. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nihat Hatipoğlu Kahramanmaraş Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title