Haberler

Nihat Hatipoğlu'nun Oğlu Kendine Hayran Bıraktı

Güncelleme:

Sahur programında Nihat Hatipoğlu'nun konuğu olan oğlu Said Hatipoğlu, anlattıklarıyla ekran başındakileri mest etti.

ATV'de canlı yayınlanan iftar programında vatandaşların sorularını yanıtlayan ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun oğlu Said Hatipoğlu, sohbetiyle herkesi kendisine hayran bıraktı.

Kaynak: Haberler.com / Komik - İlginç

Nihat Hatipoğlu Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (183)

Yaw. He he Mobil-IOS:

Din. Tüccarları.

37
16
yanıtYanıtla
M Demir Mobil-IOS:

Hadi bakalım Ramazan bitti ; malının 40 da birini zekat verme zamanı geldi Şu Müsliman alemine bir önderlik yap :)

36
2
yanıtYanıtla
Eski dindar:

Bunları görünce Lenin i daha çok seviyorum.

25
7
yanıtYanıtla
rüstem civan:

Baba Oğul tam hokkabazlar para için din sömürüsü yapiyorlar.

22
9
yanıtYanıtla
Cem etez:

İnanmayın bu baba oğula.bunların ikiside günümüz şarlatanları.Babasının program için 600 bin TL aldığını aranızda kaç kişi biliyor.Bunlar dini para için sömüren aciz insanlar,babası da oğlunu yetiştiriyor..

24
7
yanıtYanıtla
seda_42:

armut dibine dusermis helal olsun adam ,yetistirmis msllh tebarekallah

8
21
yanıtYanıtla
selami:

Kotu yorum yapan kafirdir

11
16
yanıtYanıtla
eylül:

Eleştiri yapanlara diyorum ki yaaa siz neyin kafasındasınız adamlar eğitim aldığı alandan para azanıyor size ne oluyor dindar diye para kazanması suçum sarkici dizi yapar oyuncu kaset yapar karelerini doldurur sesimiz cikmaz biri çıkıp dini anlatıp para kazanınca gözümüze batar yazık cok yazık

18
9
yanıtYanıtla
kuduruk kiskanclar:

Kıskançlıktan geberecksiniz . Aklınız fikriniz para lan. Iki güne kadar survivor izliyodunuz onlarda para alıyordu . Ya da stil yarışmalari ? Ne o dinden bahsediliyor diye işinize mi gelmedi ? Adamin zekatina varıncaya kadar laf etmişsiniz . Adam yaptığı hayırları önüne 10 Tane kamera çağırip basın yoluyla size duyurmak zorunda mi . ? Bir elin verdiğini diğer el bilmeyecek diye bişe duymadiniz mi siz

24
1
yanıtYanıtla
Zekat Mobil-IOS:

Nihat hoca Malının 40 da 2 ini zekat ver örnek ol

17
8
yanıtYanıtla
Tüm 183 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title