Haberler

Nihat Hatipoğlu'nu Şaşırtan "Fal" Sorusu

Güncelleme:

Canlı yayında merak edilen soruları yanıtlayan Ünlü İlahiyatçı "fal bakmak caiz midir?" şeklinde bir soru yönelten konuğuna "Türk müsün?" sorusuyla karşılık verdi.

İftar ve Sahur saatlerinde ATV ekranlarında izleyici ile buluşan İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Hollanda'da yaşayan Türk kızın fal sorusu karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

HATİPOĞLU "TÜRK MÜSÜN" DİYE SORDU

Hatipoğlu, Hollanda'da yaşayan kıza "Türk müsünüz" diye sordu. Genç kız da "Evet" deyince şaşkınlığını gizleyemedi.

"FAL BAKMAK CAİZ DEĞİLDİR"

Hatipoğlu, genç kızın sorusunu "Fal bakmak caiz değildir. Sen onun yerine arkadaşlarını çaya davet et. Daha makbuldür" şeklinde yanıtladı.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Nihat Hatipoğlu Hollanda Medya Haberler

500

Yorumlar (33)

AMED:

AMACINIZ NE PEYGAMBER SEVDALISI BİR İNSANI KÜCÜK DÜŞÜRMEYE Mİ ÇALIŞMAK

35
13
yanıtYanıtla
Fatihkunteper@mynet.com:

Ramazanı 600 milyar kazançla masal anlatarak kapatıp gözlerinle görmüş veya kulaklarınla işitmiş gibi Peygamberimizin eşiyle veya Cebrail ile olan özel sohbetlerini bile anlatan biri olsa olsa para sevdalısıdır. Birbirini kesen müslümanlara barış çağrısı yapmış mı, bebekleri bile katleden israili kınamış mı? Para almadan tek kelime etmiş mi?

yanıt0
yanıt0
aytalammalatyali0027@mynet.com:

hocanın aldğı parayı ikide bir dillemdirenler siz çıkın bedava anlatın sizi kackişi dinliyo

yanıt0
yanıt0
jimerdin:

Ortadoğu yanıp kavrulurken müslüman müslümanı boğazlarken kellesini kesip top oynarken ne ölen ne öldüren nedeninini bilmezken uğraştığın şeye bak hatipoğlu.. Bırak artık bu geliyordu ömer gidiyoordu ali şiirlerini ezberledi millet bunları çık müslümanların bu gün içinde bulunduğu durumu yorumla belki bir faydan olur..

37
5
yanıtYanıtla
malsınız habeerler com:

ne kadar aptalca bir haber...salaklıkda zirve yapmışlar..ne var bunda da haber yapıyorsunuz?

35
2
yanıtYanıtla
zeki:

hoca boş ver sen keseni doldurmaya bak.gün senin günün.....

15
21
yanıtYanıtla
yok artık:

bunun neresi haber adam tuttuğu takımımı sorcak nereli olduğunu sormuş konuşmasından dolayı gayet normal ırkçılık arayışına girmeyin sakın

31
2
yanıtYanıtla
ROROcicibaby@hotmail.com:

HA SANA HELAL. HABER YAPANA BELA ...

yanıt0
yanıt0
Altug:

Dinin de suyunu cikartillar ya...bu ne bicim program boyle..soru soran laf olsun diye soruyor arkada sacma sapan bi muzik...dini boyle bu kadar sovenist bir sekilde yasamak rahatsiz edici..

19
11
yanıtYanıtla
kartal:

Bunda büyütecek haber yapacak ne var hanımefendinin türkçesi kötü adamda merak ediyo soruyo bide millet sadece başlıga bakara yorum yaprsa işin içinden hiç çıkılmaz

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title