Haberler

Nihat Hatipoğlu Giresun'da 'Şühedanın İzinde' Konferansına Katıldı

Giresun'un Yağlıdere ilçesinde düzenlenen 'Şühedanın izinde' konferansına katılan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu yoğun ilgiyle karşılandı.

İlçede bulunan bir halı sahada düzenlene konferansta konuşan Hatipoğlu, şehitlik, Peygamberlerin hayatlarından kesitler anlatarak ve 15 Temmuz şehitlerinden bahsetti.

Konferanstan sonra açıklamalarda bulunan Hatipoğlu, Yağlıdere'de bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Vatandaşların salonu tıklım tıklım doldurması övünülecek bir şey, din adına, İslam adına ve bunlar peygambere sevginin hanesine yazılacak. Bugün bizi mutlu eden küçük çocukların islama olan ilgisi, fotoğraf çektirme arzuları, program boyunca dikkatli dinlemeleri gelecek hakkında bizi daha ümitli kılan göstergeler. Ben bu milleti seviyorum, bu milletin dine muhabbetini seviyorum. Anadolu Müslümanlığını seviyorum" dedi

Üç ayların rahmete çıkışın kapısı olacağını ifade eden Hatipoğlu, " Önümüzde ki Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece Regaip kandili üç ayların başının göstergesi, ilk kandil Alla mübarek eylesin. Dilerim ki Suriye'den Irak'a bütün yeryüzünde, İslam beldelerin akana bir Müslüman kanı varsa o kan durmalı, Müslümanlar hak ettikleri konumu almalı, bu konuda dünya Müslümanları birlik beraberlik göstermeleri gerekir, Müslümanların gücü çok, parası çok İslam devletlerinin bunu ekonomik bir güç olarak bir noktada toplamaları gerektiğine inanıyorum ben. Bu üç aylar rahmete çıkışımızın, yeniden kalbi fetihlerin olacağı bir dönemin girdiğini belgesi olsun diye arzu ediyorum" şeklinde konuştu.

Yoğun bir katılımın yaşandığı konferansta Nihat Hatipoğlu ile fotoğraf çektirmek isteyenler izdihama yol açtı. Durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Hatipoğlu'nu ise kalabalıktan Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ve beraberinde ki heyet güçlükle çıkardı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nihat Hatipoğlu Yağlıdere Giresun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
title