Haberler

Nihat Hatipoğlu, Cinlerle İlgili Merak Edilen Soruyu Yanıtladı

Güncelleme:

Bir izleyiciden gelen "Cinlerden mucize beklenir mi?" sorusuna yanıt veren ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, "Böyle bir şey mümkün değil" dedi.

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, ATV ekranlarında konuk olduğu programda merak edilen soruları yanıtlamaya devam ediyor.

CİNLERDEN MUZİCE BEKLENİR Mİ?

İzleyiciden gelen birbirinden ilginç soruların yöneltildiği Nihat Hatipoğlu son olarak "Meleklerden veya cinlerden mucize beklenir mi?" sorusuna yanıt verdi.

"BÖYLE BİR ŞEY MÜMKÜN DEĞİL"

Böyle bir şeyin mümkün olmadığını belirten ünlü ilahiyatçı, "Mucize peygamberlere ait bir kavramdır. İki türlü cin vardır. İyi cin ve kötü cin. Kötü cinler her türlü şerri yapabilir. İyi cinler insalara iyilik yolunda yol gösterirler. Cinler sürekli bizim yanımızdadırlar. Düğünlerimizde, eğlencelerimizde her zaman bizimledirler. Onlardan korkmaya gerek yok" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihat Hatipoğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

Paracı hoca:

Hocam komşusu aç ıken lüks arabaya binmek gunahmı diğer bir sorum kötülere karşı sesiz olmak gunahmıdır. paraya tapan birisine ne kadar sözlerine gövenmek gerekir.

33
8
yanıtYanıtla
pillow fighter:

dün dolmuşta yanlışlıkla ama yanlışlıkla üzerimde aşırı baskı kuran bir parça osrakla olan mücadelemi kaybettim ve tutamayıp azıcığını dolmuşun içine doğru kaçırmış bulundum, ses falan çıkmadı, acaba osrduğumu farkettiler mi hoca? farkettilerse bu ''kul hakkı'' kategorisine girer mi? girerse çıkması için ne yapmam lazım? çıkarsa yeniden girmemesi adına ne tavsiyelerde bulunursunuz bu aciz kardeşinize?

17
15
yanıtYanıtla
pillow fighter:

nihat hoca, çorabımın tekini bulamıyorum hoca, nerede olabilir sen bilirsin!

11
18
yanıtYanıtla
TARAFSIZ YAZAR:

Nihat Hatipoğlu hakkında ileri geri yorum yapanlar sizleri Allah c. c. ıslah eylesin. işyerinizde patronu görünce ceket iliklersiniz. sizi yaradan hakkında bilgi sahibi olana saygısızlık edersiniz. eminim ki hocamız içinizden birine kazancını verse onada ceket iliklersiniz. ben kimim ALLAHIN YARATTIĞI BİR KUL

21
4
yanıtYanıtla
pillow fighter:

yediniz ulan milletin beynini yediniz, kendi başına 2 kere 2 kaç eder düşünemez oldular, siz kimsiniz ula, size kim yetki verdi de millete fetva veriyorsunuz, fona da koymuşsunuz kaval sesini, ohhhhhh mis!

12
11
yanıtYanıtla
pillow fighter:

nihat hoca, mücverin içine yeşil soğan girer mi hoca? ona göre bak, çabuk cvp ver, daha yemek yemedim

8
11
yanıtYanıtla
pillow fighter:

birkaç ay önce kömürlükte dişi bir kedinin 3 erkek kedinin tecavüzüne uğradığına şahit oldum, o an ne yapacağımı bilemedim ve oradan koşarak uzaklaştım ama sonra çok vicdan azabı çektim, sence yaptığım davranış, ''zulme sessiz kalmak'' kategorisine dahil midir nihat hoca?

11
8
yanıtYanıtla
lafonte den masallar:

yani ben iyi bir cinim demek istiyor. cin gibi değil gerçek cin. 40 dakka laklak 40 bin ttl cep ohhhh yarasın

8
8
yanıtYanıtla
pillow fighter:

oğlun senin hareketleri çalışırken aynanın karşısında mı idman yapıyor nihat? nasıl oldu da aynı el kol hareketlerini kullanıyorsunuz, yoksa sizde ırsi mi bu hareketler nihat?

10
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın....:

bir din adamı fakir mi olmalı? ne saçma yorumlar yapılmış. . adam akademik kariyer yapmış buralara gelmiş. . bir beyin cerrahı nasıl ki emeğinin karşılığını aıyorsa bu da alır. . artı ensar vakfı ne alaka adamla. . saçmalamayın

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title