Haberler

Nihat Hatipoğlu Anlattı: Ölüm Meleği Nasıl Can Alır

Güncelleme:

İzleyiciden gelen "Ölüm meleği nasıl can alır?" sorusuna yanıt veren Nihat Hatipoğlu, "Melekler ayaklardan almaya başlar canı, son hamleyi Azrail aleyhisselam yapar" dedi.

ATV ekranlarında izleyiciden gelen soruları yanıtlayan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, herkes tarafından merak edilen "Ölüm meleği canı nasıl alır?" sorusuna yanıt verdi.

"VÜCUTTAN TER ÇIKAR GİBİ..."

Ölüm anında 4 meleğin insanın yanına oturduğunu belirten Hatipoğlu, "Meleklerden biri kişinin sağ ayağının, biri sol ayağının yanında, biri sağ elinin yanında, öteki sol elinin yanında oturur kişinin. Sonra vücuttan ter çıkar gibi müminin ruhunu Azrail alır. Daha doğrusu melekler ayaklardan başlarlar almaya, boğaza kadar gelir son hamleyi Azrail aleyhisselam yapar" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihat Hatipoğlu Magazin Haberler

500

Yorumlar (31)

MaliMobil-IOS:

Saltanatını iyi kurdun sende

13
13
yanıtYanıtla
Ali:

Kaç kere görmüş

8
16
yanıtYanıtla
Gökhan:

Görmesine gerek yok yazıyor zaten..

yanıt1
yanıt2
Ceylin:

Şu yorumlara bakıyorum Müslümanım deyip müslümanlıktan haberi olmayan ne kadar da çok insan varmış meğerse belki bilmiyo olabilirsin en azından bilmediğin bir konu hakkında atıp tutmayın günaha girmeyin yaptığınız her yalanlayici yorum sizi Allaha sirk koşmaya davet eder kendinize yazık etmeyin

18
5
yanıtYanıtla
müminceMobil-ANDROID:

kaç kişiyi can verirken görmüştür. Hikâyeci yine hikâye anlatmıştır. Kuran i hiç bir dayanağı yoktur.Habire atıyor bu insanlar da dalakta yiyor öyle mi?

5
15
yanıtYanıtla
INSAN:

4 Halifeyi say desek inanin bu sayfada yorum yazanlarin cogu bilmez Cünkü camur atip Cahillikle yasamak iclerine sinmis. Birakinda Insanlar baska insanlara faydali olsun Terörist olsa daha mi hosunuza giderdi?

19
1
yanıtYanıtla
.:

Bu sahsi haber yapiyorsunuz ya kendini birsey saniyor

3
16
yanıtYanıtla
gs liMobil-ANDROID:

Hocam seytan kulagina kurşun dediğimiz zaman tahta yerine metale vursak sayilirmi

3
13
yanıtYanıtla
CerkezMobil-IOS:

Hade Ordan yalanci yobaz

3
13
yanıtYanıtla
SALO:

DİKKAT EDERSENİZ CAN ÇEKİŞENİN İLK AYAKLARI VE ELLERİ TİTRİYOR BU BÜTÜN CANLILARDA OLUYOR SÜRÜNGENLERDE KUYRUĞUNU TİTRETİYOR TIPKİ SELO GİBİ

12
3
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title