Haberler

Nihat Doğan: Sözlerimin Arkasındayım Mini Etek Giyen Taciz Edilir

Güncelleme:

Ünlü türkücü, 10 ay sonra Sabah gazetesine konuştu; özetle "sözlerimin arkasındayım" dedi ve ekledi: "Net ifade etmişim, mini etek giyen taciz edilir."

Ünlü türkücü Nihat Doğan, Twitter üzerinden zaman zaman yaptığı politik yorumları sonrası bir dönem sessizliğe bürünmüştü.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Nihat Doğan yaklaşık 10 aydır suskunluğunu koruyor, kimseyle polemiğe girmiyor, siyasi tartışmalardan olabildiğince uzak duruyor, röportaj vermiyordu.

Ünlü türkücü, 10 ay sonra Sabah gazetesine konuştu, özetle sözlerimin arkasındayım dedi ve ekledi "Net ifade etmişim, mini etek giyen taciz edilir."

"VATAN HAİNLERİNE TAHAMMÜL ETTİLER, BANA EDEMEDİLER"

İşte Nihat Doğan'ın röportajından bazı bölümler:

Bu ülkede bir sürü din düşmanı, vatan haini ve milli irade düşmanı sanatçı var; hepsine tahammül ettiler de, bir Anadolu çocuğuna tahammül edemediler. Attığı bir tweet, Türkiye'yi yerinden oynatacak kadar önemsenen bir adam; o önemsenmeyi medyadan değil, halkın kalbinden almıştır.

"PİŞMAN DEĞİLİM: MİNİ ETEKLE DIŞARI ÇIKARSAN TACİZ EDİLİRSİN"

Zerre-i miskal kadar pişman değilim. 'Ben sokağa mini etekle çıkacağım' diyen birine; 'Bacım, sokağa mini etekle çıkarsan, dışarısı sapık dolu, seni taciz ederler' demişim. Bunda ne var? Bunu almışlar; tacizi, tecavüz yapmışlar, montajlamışlar ve rahmetli bir kızın üzerine yaftalamışlar. Yahu, rahmetli kız mini etek mi giyiyordu? O rahmetli kızla ilgili ilk tweet'i atan benim, 'İdam geri gelsin' dedim; yazdıklarım hâlâ duruyor.

"SEDA SAYAN'A MİNİ ETEK GİYDİRMEDİM"

Cümle yoruma açık bir durumda değil, gayet net ifade etmişim. 'Sokakta mini giyersen taciz ederler' diyorum. Seda Sayan ile magazinsel bir birlikteliğim olmuştu. O zamanlar toplumsal meselelere karşı bu kadar duyarlı değildim ve en çok parayı o dönem kazandım. Sayan'la birlikteyken mini eteklerini kesmiştim. Sayan'la birlikte olduğum zaman bütün mini eteklerini kesmiştim. Ben giydirmem kardeşim, giydiren giydirsin."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nihat Doğan Seda Sayan Twitter Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (138)

AHISKALITÜRK:

ADAM HAKLI BEYLER BURDA ATIP TUTMUŞSUNUZ ULAN ŞURDA MİNİT ETEĞİ GEÇ BİR KADIN GEÇTİMİ HUNHARCA BAKIYORSUNUZ YALAN MI BIRAKIN BOŞ MUHABETLERI ADAM HAKLI

30
17
yanıtYanıtla
ÇelişkiMobil-ANDROID:

Survivor a katilacaksin sonra dönüp millete ahlak dersi vereceksin...

37
10
yanıtYanıtla
Sevgi:

Ne alãka ya

yanıt1
yanıt0
Babanın oğlu hüsnü:

Nihat seni memleketimizin koyunlarına havale ediyoruz!!

19
24
yanıtYanıtla
adam haklıMobil-ANDROID:

adam haklı.

16
25
yanıtYanıtla
Sevgi:

Nihat doğru söylüyor ama bazı hanımların işine gelmiyor tabi.

28
12
yanıtYanıtla
sdMobil-ANDROID:

Bu hala ölmedi mi

22
17
yanıtYanıtla
Kizilbas:

Para icin sedayla beraber oldum diyor yani para icin yapmicagi birsey yok böyle insanlarin dinini ve imanini satar kiliktan kiliga girer

21
13
yanıtYanıtla
TMobil-IOS:

Yinemi cikti bu sopar piyasaya

23
8
yanıtYanıtla
kuzeyli:

Odunun teki yorum yapmaya degmez

18
12
yanıtYanıtla
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title