Haberler

Nihat Doğan, Özgecan Tweet'i Nedeniyle Özür Diledi

Güncelleme:

Ünlü türkücü Nihat Doğan, Özgecan'ın ölümünün ardından attığı tweet nedeniyle canlı yayında özür diledi, "Hedefim Özgecan değildi. Herkesten özür diliyorum." dedi.

Nihat Doğan çark etti, özür diledi. Ünlü türkücü, Mersin Tarsus'ta katledilen Özgecan Aslan'ın ardından "Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklindeki tweet'i daha sonra gelen tepkiler nedeniyle silmişti.

CANLI YAYINA KATILDI

Doğan, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına telefonla katıldı ve iddialara cevap verdi. Ertem Şener, "Sana iyi geceler demek isterdim ancak içimden gelmiyor. Sana yakışmadı, yakıştıramadım." sözleriyle Nihat Doğan'ı karşıladı.

NİHAT DOĞAN SELAM VERİRKEN...

Nihat Doğan, "Öncelikle izin verirsen stüdyodakilere selamlarımı sevgilerimi ileteyim. Sinan Bey'e, değerli yorumcumuz, büyük futbolcumuz, çok değerli büyüğüm Ahmet Çakar'a. Benden yaşça büyüktür. Benden yaşça büyük olduğu için de bize laf söyleme kredisi her zaman bizde vardır. Saygı duyarım Ahmet Ağabey'in söylediklerine de. Rasim Ozan Kütahyalı; haberin, siyasetin büyük, değerli ismi..." derken Ahmet Çakar araya girdi ve "Ya bırak makarayı, bırak bu işleri Nihat, Türkiye'den özür diliyor musun dilemiyor musun? Neler yazdığın ortada. Özür dile, kapat konuyu." dedi.

"İZİN VERMİYORSUNUZ Kİ..."

Nihat Doğan bu sözlerden sonra "İzin vermiyorsunuz ki kendimi savunayım. Yargısız infaz yapıyorsunuz." dedi ve şu ifadeleri kullandı:

"Benim attığım tweet'in aynısını, biraz önce sen attın ağabey (Ahmet Çakar'a hitaben). Ben kızımıza Allah'tan rahmet diledim. Twitter'da 'Gelin efendiler, bu idamı geri getirelim' diyen benim. Hatta idamın çıkmayacağını bildiğim için yeri geldiğinde kısasa kısas yapalım dedim. Bu acıyı paylaştım fakat bu tweet'i atarken Özgecan'a yönelik bir tweet değildi. Orada ben bunu yazarken bir oyuncu arkadaş, 'Sus iktidar yalayıcısı. İhtilal yapıp hepinizi asacağız. Erdoğan'ı da asacağız.' derken ben sustum ve en sonunda, 'Bu problem, toplumsal bir sıkıntıdır. Bu problemi hep beraber çözmeliyiz. Televizyonda 'Binbir Gece'ler, Fatma Gül'ün Suçu Ne' gibi..." şeklinde konuşurken bu kez Ertem Şener müdahale etti, "Cumhurbaşkanımızı bu işe karıştırma. Sen bu tweet'i attın mı atmadın mı?" diye sordu.

"BU TÜR DİZİLERİ YAYINLAMASINLAR"

Ünlü türkücü tekrar sözü alarak, "Özür dilemekse dilerim ancak Ertem, televizyonlarımızda bu tür dizilere yer vermesinler. Ben burada onları yazarken bir kız 'Sen benim mini eteğime nasıl karışırsın' yazdı. Benim mini eteğe falan karıştığım yok. Ülkemizde damacanaya bile tecavüz edilirken mini etek giyerseniz taciz edilmeniz normal." deyince Ahmet Çakar patladı!

"ÖZÜR DİLE KAPAT!"

Çakar, bu sözlerin ardından çığrından çıktı, "Nihat sen ne hakla 'Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın' yazabiliyorsun. Özür dile kapat telefonu. Sana ne milletin mini eteğinden. Kars'ta tecavüze uğrayan 10 yaşındaki çocuk da mı mini etek giymişti. Son kez uyarıyorum, özür dile kapat telefonunu" diye bağırdı.

"ÖZÜR DİLİYORUM"

Doğan, bu sözlerin ardından "Abicim izin vermiyorsunuz ki konuşayım. Eğer böyle davranacaksanız sizin linç kampanyasına katılanlardan ne farkınız kalıyor. Benim yazdıklarım Özgecan'a yönelik değildi. Eğer böyle anlaşıldıysa öncelikle stüdyodakilerden sonra da Türkiye halkından özür dilerim." dedi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ertem Şener Ahmet Çakar Nihat Doğan Mersin Magazin Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (246)

NİHAT NE DESE BOŞ..:

TAKMA KAFANA NİHAT. . . ONLAR SENİ ANLAMAZ. . . . onlar hem çıplak gezelim. . . . . teşhircilik yapalım. . . . . hem de. . . . kimse bize dokunmasın diyorlar. . . . TAMAM , kimse size dokunmasın. . . . . dokunan namussuzdur. . . . . ancak. . . . herkes bir değil ki. . . . . . insanlar fabrikadan seri imalatla çıkmıyor. . . . . SAPIĞI VAR. . . DELİSİ VAR. . . AKILLISI , USLUSU VAR. . . . . . herkesi standart hale yaklaştırmanın bir yolu var. . . . . O DA AHLAKİ VE DİNİ EĞİTİM. . . . . . bunu da istemiyorsunuz. . . . o zaman NİHAT SİZE NE DESE BOŞ.

18
17
yanıtYanıtla
FATMABEYAZIT:

NİHAT DOĞAN SEN MİNİ ETEK GİYİP DOLAŞMADIKÇA SENİ AFFETMİCEZ.

17
18
yanıtYanıtla
ÜZGÜN:

BU ADAMIN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ TERK ETMESİ LAZIM BUNUN İÇİN KAMPANYA BAŞLATIYORUM HADİ KAMPANYAYA

25
6
yanıtYanıtla
EMRE:

NİHAT DOGAN. BUNUN HESABINI VERMELİ AGLAMAKLA KURTULMAYA CALIŞMASIN. KIZ ÖLDÜKTEN SONRA YAZILMIŞ BİR TİVİT SAPIK HERİF.

18
11
yanıtYanıtla
murat:

sevgili nihat doğan kardeşim medyanın harcaması gereken bir kurban lazımdı oda sen oldun ALLAH kimseyi fitne fesata kurban ettirmesin ALLAH yardımcın olsun ben senin bu konuda art niyetli olduğunu düşünmüyorum bazı kesimlerin seni bozuk para gibi harcadığına inanıyorum saygılar.

18
11
yanıtYanıtla
sumobilWeb@haberler.com:

Elinizi vicdanını koyun Nihat tecavüz savunacak insan değil bi yanlış anlama olmuş kesin.

6
22
yanıtYanıtla
reis:

adamın(nihatın) demek istediği, kız çoçuklarınıza sahip çıkın inadına dekolte mini etek giydirecem deyip, sapıkların canilerin dinsizlerin, uyarılmasına sebeb olmayın demek istiyor. . . bu uyarıyı linç kampanyasına dönüştürenlerin hiç mi günahı yok. . . nihat belki zamanlama yönünden hata yaptı, hassas bir durumda uyarı yapmasa daha iyiydi. . . . ama dinden uzaklaşan(inadına) bir toplumdan da ahlak beklemek saflık olmaz mı???????

21
7
yanıtYanıtla
...:

özgecan açık giyindi tecavüze uğradı diyen YOBAZZLARRR. . . Kars''ta tecavüz edilip taşla kafası ezilip boğularak atılan 9 Yaşındaki MERT mini etek mi giymişti ?

28
0
yanıtYanıtla
FATİH SULTAN MEHMET:

Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz .

22
5
yanıtYanıtla
SEDAT:

Sen tam bir ÖKÜZSÜN

14
12
yanıtYanıtla
Tüm 246 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title