Haberler

Nihat Doğan'ın Yerine Ahmet Dursun Yarışacak

Güncelleme:

Özgecan cinayeti sonrası attığı tweetle tepki çeken Nihat Doğan'ın yerine 'Survivor All Star' yarışmasında Ahmet Dursun yarışacak.

22 Şubat'ta başlayacak "Survivor All Star" programının yarışmacıları, dün sabah İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan yarışmanın yapılacağı Dominik Cumhuriyeti'ne doğru yola çıktı.

AKTARMALI YOLCULUK

Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Anıl Tetik, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu ve Nadia Zagli, saat 04.30'da havalimanında program ekibiyle buluştu. Yarışmacılar ve ekip, Fransa aktarmalı olarak Dominik Cumhuriyeti'ne gitti.

NİHAT'IN YERİNE AHMET DURSUN

Tepki çeken tweet'i nedeniyle "Survivor All Star" kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine yarışacak isim belli oldu. Doğan'ın ardından ekibe eski futbolcu Ahmet Dursun katıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Dominik Cumhuriyeti Ahmet Dursun Nihat Doğan Star Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (71)

zeynepmobilWeb@haberler.com:

Acun cokmu durust kizi yaşindaki yarişmacisiyla sevgili oldu bide cocuğuu var ondan şimdi hepsi d urustlugu oynuyorlar acun pek temiz sanki

46
3
yanıtYanıtla
M.Emre:

Nihat Doğan adam gibi adamdır harcanmıştır atatürkçüler eserinizle gurur duyun

7
23
yanıtYanıtla
sezer:

atatürkcülükle ilgisi yok nihat yasanmis bir olayin arkasindan prim yapmak istedi ama sonuc belli kendi kalesine gol yedi.

yanıt4
yanıt2
şeymaa .....:

survivoru da acun parayı düşündü özgecanı değil yarışma tutmaz die izlenmez die kanalara sınırlama gelmeli tw8 e özelikle açık saçık karılar çıkıyor insanları azdırıyor sonra sokakta kim gelirse artık sonunu düşünen yok kız reşitse hakimde rıza der bukadar

23
6
yanıtYanıtla
kolordu:

nihat sen adam değilsin, medya maymunusun

19
5
yanıtYanıtla
yazıkkkkkkkk:

böyle tiplere en iyi darbe dışlamaktır bu daha başlangıç

19
4
yanıtYanıtla
GÜLÇİN:

HARİKA BEN ZATEN AHMET DURSUN GİTSİN İSTİYORDUMMMM

11
6
yanıtYanıtla
SmithMobil-IOS:

Bu karar için acun'a teşekkür ederim.

14
3
yanıtYanıtla
aslanMobil-ANDROID:

oldum olası sevmem Nihat tipini cins

14
3
yanıtYanıtla
aslı kar:

sinsi nihat d

yanıt0
yanıt0
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title