Haberler

Olaylı İkili Nihat Doğan ile Pascal Nouma Yeniden Survivor'da

Güncelleme:

Acun'un, Şubat ayında yapmayı planladığı 'Survivor All Star' yarışması için Pascal Nouma ve Nihat Doğan'a teklif götürdüğü hatta Doğan ile anlaştığı ortaya çıktı.

Survivor yarışmalarında en çok iz bırakan isimleri bir araya getirmek için harekete geçen Acun Ilıcalı, Nihat Doğan ile Pascal Nouma'ya teklif götürdü. Nihat Doğan gelen teklifi kabul etti, Pascal Nouma'nın da düşünme aşamasında olduğu ortaya çıktı.

EN İYİLER YER ALACAK

Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki en iyilerin yer alacağı bu projede Nihat Doğan ile Pascal Nouma'ya da teklif götürüldü. Daha önce aynı projede yer alan Doğan ile Nouma'ın kavgası günlerce gündemde yer almıştı.

PASCAL DÜŞÜNME AŞAMASINDA

İddiaya göre Nihat Doğan gelen teklifi kabul etti, Pascal Nouma'nın ise düşünme aşamasında olduğu bildirildi. Bu proje üzerinde çalışmalar sürerken, isimlerin kimler olduğu önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtildi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Acun Ilıcalı Pascal Nouma Nihat Doğan Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (19)

Ayla Turan:

Peşmerge, Kerkük''e 4 koldan saldıran IŞİD''i pişman etti. Haber budur ! Yok su Amerikaya gidiyor yok Fatih Terim Yok bilmem ne , Haber Buuuu . . Helal olsun Oradaki bu canilerle Mücadele eden Savasan Kizlara. . . Adam gibi Adamlara Helal Olsun Halaya Durup Can verenlere !

11
27
yanıtYanıtla
ACUNA DUYURULUR:

TAYYİP GİTSİN. BİDAHADA GELMESİN

15
18
yanıtYanıtla
TcmobilWeb@haberler.com:

Turabi nerede

6
14
yanıtYanıtla
geogerMobil-ANDROID:

Nihat açmı kaldın yine ?

7
4
yanıtYanıtla
naz:

ayyy çok sevindim, nihat doğan ı ekranda görmek çok isterim :=)

5
4
yanıtYanıtla
SEFİL:

MUSTAFA TOPALOĞLU VE ALP KIRŞANDA OLMALI

4
4
yanıtYanıtla
GÜLCAN:

OF OF OF TANERDE OLSUN NİHAT, TANER, ASENA, SÜPER KADRO KUR ACUN

4
3
yanıtYanıtla
muro:

tolga karel olmazsa olmaz

4
1
yanıtYanıtla
sanane:

turabi de olsun :)

5
0
yanıtYanıtla
RamomobilWeb@haberler.com:

vaayy acuna bak sen yeni kanalında bu sezon iddialı bi giriş yapmak istemiş işini şansa bırakmak istemiyor belliki bu yarışmalarda ne kadar kavga o kadar reyting işi biliyo adam

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title