Haberler

Nihat Doğan, Hanife'ye Çok Ağır Göndermede Bulundu: İstediği Erkekle Oynaşsın

Güncelleme:

Şarkıcı Nihat Doğan, Instagram'dan evlilik programlarının kaldırılması ile ilgili yorumda bulundu. Doğan, Hanife'ye "artık istediği erkekle oynaşsın" diyerek çok ağır göndermede bulundu.

Beyaz Tv'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programında sunuculuk yapan şarkıcı Nihat Doğan evlilik programlarına yaptığı yorumlarla gündemden düşmüyor. Ünlü şarkıcı bu sefer de Instagram hesabından evlilik programlarının kaldırılmasına yönelik "artık istediği erkekle oynaşsın" dedi.

NİHAT DOĞAN YİNE HANİFE'Yİ HEDEF ALDI

Nihat Doğan, Zuhal Topal'ın programında eş arayan eski gelin adayı Hanife'ye yine göndermede bulundu. "Evlilik programları da kaldırılıyor, çıkar başörtünü o bar senin bu bar benim gez. Artık istediğin erkekle oynaşırsın" diyerek çok ağır ithamlarda bulundu.

"İZDİVAÇ PROGRAMLARINI KALDIRTACAĞIM DEMİŞTİM"

Nihat Doğan, yaptığı yorumda evlilik programlarını kaldırtacağını şahsına bu programın sunucularının savaş açtığını söyleyerek evlilik programı sunucularına sırtlan benzetmesi yaptı.

İşte Nihat Doğan'ın o yorumu:

"Emperyalizmin,bin yıllık şuurumuzu elimizden alma hedefi, milletimizin genlerini bozma noktasındaki kültürel işgalin kodlarından olup toplumsal tahribatı terör örgütlerine eşdeğer olan sözüm ona izdivaç (!) adlı rezil iğrenç programlarını kaldırtacağım dediğimde şahsıma savaş açıp sırtlanlar gibi saldıran programın yapımcısı ve sunucusu devletin kaldırtma kararı alınca ekranlarda başladılar şeref namus haysiyetten bahsetmeye başladı. Keşke devlet bu kararı almadan onurunuzla bırakıp gitseydiniz. O değil de bu sunucular yapımcılar başka iş bulur da figüranlar, şebeklik yapanları, ne halt yiyecek onu bilmiyor ve esas onlara acıyorum, üzülüyorum. Bu arada o programlara katılıp başörtüsünü istismar edip şahsıma saldıran o zavallı mahlukların oyuncaklarını ellerinden aldığım içinde kusura bakmasınlar. Şimdi milletimizden uzak dursunlar, başlarında da Allah'ın ayeti olan örtüyü çıkarıp rahat rahat o bar benim bu bar senin diyerek istedikleri kadar erkeğin kucağında oynaşsınlar."

Nihat Doğan'ın o paylaşımı:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zuhal Topal Nihat Doğan Instagram Beyaz TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title