Haberler

Nihat Doğan'a Bir Darbe de Menajerinden Geldi

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Mersin'de yaşanan bütün Türkiye'yi yasa boğan Özgecan Aslan cinayetine attığı tweetle büyük tepki gören Nihat Doğan'a ikinci şok geldi.

BİR DARBE DE MENAJERİNDEN GELDİ

Sabah saatlerinde Survivor'a gidemeyeceğini öğrenen Doğan, ikinci şoku 5 yıllık menajeri Yavuz Yıldırım'dan aldı. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Nihat Doğan'la 5 yıldır devam eden profesyonel iş ortaklığımız dün itibarıyla sona ermiştir..." dedi.

ACUN, SURVIVOR KADROSUNDAN ÇIKARDI

Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili tweet'leri tepki çeken türkücü Nihat Doğan, Acun Ilıcalı tarafından Survivor kadrosundan çıkarılmıştı.

GALATASARAY'DAN DARBE

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, disiplin kuruluna bir dilekçe göndererek Nihat Doğan'ın kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi için başvuruda bulunmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yavuz Yıldırım Nihat Doğan Türkiye Mersin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (319)

hesMobil-ANDROID:

akp iktidarina sirin gorunmek icin attigin tvit sonun oldu alcak nihat

56
8
yanıtYanıtla
bitişşşş:

bu cinayeti sanki nihat doğan işlemiş gibi adama saldırıyonuz , bu toplumu dinden , islamdan uzak yaşşattılar insanları dini anlatmadılar cahil bıraktılar toplumda sapık, hırsız tecavüzcü, tefeci açıklık aldı başını gitti , ALLAH''ın kanunları gelsin bakalım kim suç işliyo ondan öncesi bu topluma dini anlatsınlar zzaten kimse suç işlemezz

11
52
yanıtYanıtla
uslanmazmobilWeb@haberler.com:

Gemi batarken ilk fareler terkedermis ee hayat dilin kemigi yok ama olmali sonra sozlerin bole carpitilir sen bilmiyonmu bu ulkede kumas sevmeyen insanlar var giyinmezler ah ah akilli koyun seni meeee le simdi haline

49
4
yanıtYanıtla
deniz:

nooldu filozof efendi bu defa yemedi değilmi.

51
2
yanıtYanıtla
bitlislimobilWeb@haberler.com:

Laik sistemin laik yasalarla hayvanlastirdigi sapiklar...lafı deliğine sokmuşsun.Adamsın nihat.

12
39
yanıtYanıtla
elbistan:

adam rolü yapmak zordur, biyerde kendini ele verirsin

49
1
yanıtYanıtla
dünya,zalimlerden yanadIR,,,,:

Nihat Dogan, , yüzdeyüz dogru konustugu halde, , para babalari ve sahte dünya perestler tarafindan linc edilmektedir, , biz 77 milyon olarak nihat doganin yanindayiz, , sahtekar para babalarina karsi , , nihati koruyacagizdan hic bir kimsenin süphesi olmasin, ,

8
40
yanıtYanıtla
mercanmobilWeb@haberler.com:

kucuk insanlar tesadufen buyuk yerlere gelebilir ama orada kalamaz.

39
7
yanıtYanıtla
anti-paralel:

Şu adamı vatandaşlıktan atsalar hak yani

43
3
yanıtYanıtla
HPG75Mobil-ANDROID:

adam dogru soyledi diye kötumumu oldu şimdi helal olsus nihat dogana

13
32
yanıtYanıtla
Tüm 319 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title