Haberler

Niğdeli Gazetecilerden 10 Ocak Filmi

Niğde'de çalışan gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için hazırladıkları kısa filmle, mesleğin zorluklarına dikkat çekti.

Niğde'de çalışan gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için hazırladıkları kısa filmle, mesleğin zorluklarına dikkat çekti. Hazırlanan filmde bir tatil gününü canlandıran gazeteciler, aniden gelen bir haberle kimi kuaförden, kimi geç saatte yapacağı kahvaltıdan, kimi bebeği ile vakit geçirirken, kimi hastanede yatarken kalkıp habere gitmesi işlendi. 7 aylık bebeği ile rol alan Doğan Haber Ajansı Muhabiri Ali Kadı, çektikleri kısa filim ile muhabirlerin yaşadığı zorlukları anlatmaya çalıştıklarını söyledi. Filmde, Anadolu Ajansı Niğde muhabiri Betül Abbak ve M,Yasir Aydoğan, Doğan Haber Ajansı muhabiri Ali Kadı, İhlas Haber Ajansı muhabiri Yasin Esen, Niğde Televizyonu Haber Müdürü Sema Tekeli, Anadolu Haber Gazetesi muhabiri Fatih Tavlaşoğlu ve Ajans 51 muhabiri Damla Çıdanlı rol aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğan Haber Ajansı Gazeteciler Günü Niğde Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title