Haberler

Niğde Üniversitesin'de "Lojistik Sektörüne Bakış" Konulu Seminer Düzenlendi

Niğde Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulübü tarafından “Lojistik Sektörüne Bakış” konulu seminer düzenlendi.

Niğde Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulübü tarafından "Lojistik Sektörüne Bakış" konulu seminer düzenlendi.

Niğde Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1071'de düzenlenen etkinliğe, Türkiye'nin lider lojistik şirketlerinden Ekol Lojistiğin Kontrat Lojistiği Genel Müdürü Sadettin Küçükgirgin konuşmacı olarak katıldı.

Seminere Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Küçükgirgin, Türkiye ve Dünyada lojistik sektörünün önemi ve büyüklüğü hakkında bilgiler sunarak başladığı konuşmasında, sektördeki ve özellikle Ekol Lojistik'teki yenilikçi çalışmalar, Ar-Ge faaliyetleri ve bilişim uygulamaları hakkında görsellerle desteklediği bilgiler sundu.

Öğrencilerin merak ettikleri soruların cevaplandırması ile sona eren etkinliğin ardından, Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Okyay Uçan tarafından seminer anısına Sadettin Küçükgirgin'e plaket takdim edildi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Niğde Üniversitesi Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title