Haberler

Niğde Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul’daki terör saldırısında şehit olan 21 yaşındaki polis memuru Bora Çelik, Niğde’de son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan 21 yaşındaki polis memuru Bora Çelik, Niğde'de son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit polis Çelik'in naaşı ilk önce Bor TOKİ'deki baba ocağına getirildi. Şehit polis Bora Çelik için Bor ilçe meydanında öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar'ın kıldırdığı cenaze namazına şehit polisin babası Nuri ve annesi Rahme Çelik ile şehidin kardeşleri, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Garnizon Komutanı Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede, şehit annesi Rahme Çelik, oğlu için Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'ndan hatıra ormanı istedi. Bakan Eroğlu şehit annesine Bora Çelik adına hatıra ormanı yapacaklarını söyledi.

Cenaze namazının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze arabasına koyularak tekbirler eşliğinde Bor Şehitliğine defnedildi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Veysel Eroğlu İstanbul Niğde Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title