Haberler

Niğde - Ömer Halisdemir'in Mezarını 500 Bin Kişi Ziyaret Etti

Ömer Halisdemir'in mezarını 500 bin kişi ziyaret ettiÖZEL Kuvvetler Komutanlığı'nda görevliyken darbe girişimi sırasında komutanlığı ele geçirmek isteyen Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor İlçesi'ne bağlı Çukurkuyu Beldesi'nde bulunan mezarı bugüne kadar yaklaşık 500 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

Ömer Halisdemir'in mezarını 500 bin kişi ziyaret etti

ÖZEL Kuvvetler Komutanlığı'nda görevliyken darbe girişimi sırasında komutanlığı ele geçirmek isteyen Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor İlçesi'ne bağlı Çukurkuyu Beldesi'nde bulunan mezarı bugüne kadar yaklaşık 500 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

Kurban Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğrayan kahraman asker Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in mezarı başında dua edenler, Sen olmasaydın bizler ne olurduk diyerek gözyaşı döktü. Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak, Türkiye'nin dört yanından ve yurt dışından şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret gelenler olduğunu söyledi. Kurban Bayramı'nda mezarlığın dolup taştığını belirten Başkan İleri Koçak, Edirne, Kars, Van'dan Türkiye'nin her yerinden geliyorlar. Şu anda ziyaretçi sayısı 500 bini geçmiştir. Beldemiz adına çok gurur verici dedi.

Aynı zamanda arkadaşı olan Halisdemir'in kahramanlığının millete yakışır bir davranış olduğunu da anlatan Koçak, şöyle konuştu Ömer'in kahramanlığı tartışılmaz. Türk insanının ne kadar duyarlı olduğunu burada görmüş oluyoruz. Ömer yerinde ve zamanında bu müdahaleyi yapmamış olsaydı belki binlerce insan ölecekti. Herkes bunun çok iyi farkında gerekli değeri de gösterdikleri için bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Türk insanının ne kadar duyarlı ne kadar hassas olduğunu gösterdiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Çukurkuyu Niğde Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
title