Haberler

Niğde Köylüler Hasta Olan Kaymakam Için Klip Hazırladı

Köylüler hasta olan kaymakam için klip hazırladıNİĞDE'nin Ulukışla İlçesi'ne bağlı Çiftehan Köyü sakinleri ağır bir beyin ameliyatı geçiren Ulukışla Kaymakamı Hacı Ferhat Atar'a moral olması için klip hazırladı.

Köylüler hasta olan kaymakam için klip hazırladı

NİĞDE'nin Ulukışla İlçesi'ne bağlı Çiftehan Köyü sakinleri ağır bir beyin ameliyatı geçiren Ulukışla Kaymakamı Hacı Ferhat Atar'a moral olması için klip hazırladı.

Hazırlanan videoda öğretmen, öğrenci, esnaflar, çiftehan halkı ve sağlıkçılar iyi dilek ve temennilerde bulundu. Çiftehan Köyü Muhtarı Bülent Meral, hazırladıkları klibi sosyal medyada yayınlamaya başladı. Meral, şöyle dedi:

"Ulukışla Kaymakamımız Ferhat Atar bir rahatsızlık geçirdi. Çiftehan halkı olarak bir klip hazırladık. Tüm esnafımız öğrencilerimiz ve memurlarımızın tamamı katıldı. Ona sevgimizi hastalığını biran önce atlatıp tekrar aramıza dönmesi için 'Geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyoruz. Ulukışla olarak, Niğde olarak Çiftehan olarak yeri çok ayrı. Biz onu çok seviyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ferhat ATAR Ulukışla Çiftehan Niğde 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title