Haberler

Niğde Halkı Belediye Hizmetlerinden Memnun

2009 yılında yapılan yerel seçimlerde seçilen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, seçildiği yıldan itibaren halkın belediyeden istekleri ve memnuniyeti kapsamında anketler yaptırdıklarını ve 2009 yılından 2015 yılına kadar yapılan anketlerde halkın belediyenin hizmetlerinden memnun olduklarını söyledi.

2009 yılında yapılan yerel seçimlerde seçilen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, seçildiği yıldan itibaren halkın belediyeden istekleri ve memnuniyeti kapsamında anketler yaptırdıklarını ve 2009 yılından 2015 yılına kadar yapılan anketlerde halkın belediyenin hizmetlerinden memnun olduklarını söyledi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde'de halkımız belediyeden ve belediye çalışmalarını takdir ediyorlar. Bu takdirde bizleri her geçen gün bizim adına artığını da ben söyleye bilirim. Bizler her yıl belediye olarak yaptırdığımız anketler var. Bu anketleri periyodik olarak yaptırıyoruz. 6 yılımız bitti 7 yılımızı çalışmaya başladık. 7 yıldır biz belediye hizmet memnuniyet anketi yaptırıyoruz. Belediye başkanlığına destek anketleri yaptırıyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti, istekleri ve şikayetlerini anketler yaptırıp bunlara göre çalışmalarımızı yaptırıyoruz. Bu yaptığımız anketleri ve çalışmalarımızı önceki yıllarla karşılaştırıp hangi noktada olduğumuzu biliyoruz. Biz belediye olarak halkımızın istek ve sorunlarını çözmek için buradayız. Belediye başkanı olarak kapım hiçbir zaman kapanmadı ve kapanmayacaktır. Her daim halkımızın yanında olacağız ve sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Belediye olarak bütün vatandaşlarımızın istek ve sorunlarını, şikayetlerini dinliyoruz yapılacak ne varsa belediye olarak gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

PARKOMAT FİRMASININ HESAPLARINA BELEDİYE HACİZ KOYDURDU

Niğde'de 4 ay önce başlattığımız bir Parkomat uygulaması olduğunu ve neden iptal edildiği hakkında açıklamada bulunan Akdoğan; " yapılan ihale sonucunda bir firma almıştı. Parkomat firması belediyeye verdiği taahhüdünü yerine getirmediği için belediye encümenimiz tarafından sözleşmesi iptal edildi. İptal etmeden 15 gün önce firma yetkililerini belediyeye çağırarak uyarılarda bulunduk. Parkomatın doğru işletilmediğini, belediyeyle olan ilişkileriniz iyi gitmediğini ve ödemeniz gereken miktarı ödemedikleri konusunda uyarılarda bulunduk ve bir süre verdik. Verdiğimiz sürenin dolmasına üç gün kala mali işler müdürümüz bu firma yetkililerini arayarak taahhütlerini yerine getirmeleri konusunda bir daha uyarıda bulunduk ve tekrar yerine getirmediler ve encümen kararıyla sözleşmeleri fes edildi ve hesaplarına da haciz yazısını yazdık. Firmadan yaklaşık 150 bin lira alacağımız vardı bu nedenle hesaplarına haciz yazısı yazıldı ve hesaplarına haciz konuldu. Parkomat illaki olması gerekirse Belediye tarafından da işletilebilir. Bunun da incelemeleri yapılıyor, bunların hepsini değerlendireceğiz. Şu anda mevcut şirketle parkomat işinin bir alakası kalmadı, sözleşme feshedildi. İleri ki günlerde konuyla ilgili çalışmalarımızı kamuoyuyla paylaşacağız" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Akdoğan Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title