Haberler

Niğde'de Yukarı Kayabaşı Mahallesi Muhtarından Örnek Davranış

Yukarı Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Ali İhsan Zırhlı, ihtiyaç sahibi vatandaşların muhtarlığa gelerek, istediği eşyayı aldığını söyledi.

Yukarı Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Ali İhsan Zırhlı, ihtiyaç sahibi vatandaşların muhtarlığa gelerek, istediği eşyayı aldığını söyledi. Topladığı eşyaları muhtarlık binasındaki 10 metrekarelik odada biriktiren Muhtar Zırhlı: "6 senedir yardım topluyorum. İlk muhtarlığa başladığım dönemlerde başlamıştım. Bu zamana kadar devam ediyoruz. Gönderilmiş olan getirilmiş olan. Her şeyi burada yardım amaçlı dağıtıyoruz. İnsanlarda bir hayli talep olayı devam etmektedir. Memleketimize girmiş olan mülteci gurubunda bulunan insanlarında bir hayli ihtiyacı var. Onlardan da gelip alanlar oluyor. Her türlü eşya gelmektedir. Çekyatından, buzdolabına, kıyafetinden, ayakkabısından, kitap ve kırtasiye malzemesinden Zekat fitresine, her türlü giyim eşyasına kadar bize bırakılan her şeyi de burada dağıtıyoruz" dedi.

Muhtar Ali İhsan Zırhlı: "Burada bekleyip de sadece belli başlı şeylerle uğraşmaktansa dedim insanlara yardımcı olmaya çalışalım bir şeyler yapmaya çalışalım düşüncemiz doğdu. Talepte var ihtiyaç sahibi olan insanlarımızda var. Sosyal yardımlaşmanın vermiş olduğu bir takım şeylerde var. Ama bunun yanı sıra bizde bir şeyler yapalım diye böyle bir düşüncemiz doğdu. İyide olduğunu düşünüyorum. Yerimiz dar geliyor. Eşyalar mecburen dışarı çıkmaz zorunda kaldı. Yine de idare etmeye çalışıyoruz. Destek olan insanlara teşekkür ediyorum" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayabaşı Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title