Haberler

Tarım İlacı Üretilen Fabrika Yandı

Güncelleme:

Niğde'de tarım ilacı üretimi yapan bir fabrika, tamamen yandı.

Organize Sanayi Bölgesi'nde tarım ilacı üretimi yapılan bir fabrikada saat 23.20 sıralarında yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle fabrikanın her yerini kaplayan yangını fark eden gece bekçisi, durumu itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede gelen Niğde Belediyesi İtfaiye ekiplerine çevre ilçelerden de destek istendi. Bor, Altunhisar ve Sazlıca belediyelerinden gelen itfaiye ekiplerinin de desteğiyle, fabrikadaki yangın 2 saatte kontrol altına alındı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği sırada fabrikada alevlerin arasında kalan kimyasal maddeler, zaman zaman patlamalara neden oldu.

FABRİKA SAHİBİ ŞAŞKIN BAKIŞLARLA YANGINI İZLEDİ

Niğde Vali Yardımcıları Hanlar İden, Abdullah Uçgun, Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Altunbaş gelerek itfaiye ekiplerinin müdahalesini yerinde inceledi. Fabrika sahibi Mustafa Demirkaplan ise şaşkın bakışlarla fabrikasının yanışını izledi. Demirkaplan, yangının kontrol altına alınmasının ardından itfaiye erlerinden bilgi aldı.

30 MİLYON TL'LİK ZARAR OLUŞTU

Yangını 2 saatte kontrol altına alan itfaiye ekiplerine, yanarak havaya karışan kimyasal maddelerden zehirlenmemeleri için ayran dağıtıldı. Fabrika kullanılmaz hale gelirken 30 milyon TL'lik zarara da neden olduğu belirtildi. Yapılan ilk incelemelere göre, yangının elektrik kontağından çıktığı bildirildi. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Altunhisar Sazlıca Niğde Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title