Haberler

Niğde'de Gönül Elçilerinden Doğum Günü Süprizi

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'ın eşleri Necmiye Kılıç'ın himayelerinde başlayan Gönül Elçileri projesi kapsamında Çimsa Lokalinde Sevgi Evleri ile Altunhisar Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezinde kalan çocuklar için doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.

Programa Necmiye Kılıç'ın yanı sıra gönül elçileri, Niğde Cumhuriyet Başsavcısının eşi Nuray Akçıl, Niğde Ağır Ceza Reisinin eşi Tuba Uğurlu, Niğde Üniversitesi Rektörünün eşi Hülya Görür, Niğde Vali Yardımcısının eşi Duygu Uçgun ile Çiftlik Kaymakamının eşi Belgizar Dinç ve Çimsa çalışanlarının eşleri katıldı.

Oldukça geniş bir katılımla gerçekleşen etkinlikte Kılıç, çocuklarla tek tek ilgilenerek, tebriklerini iletti. Kılıç, çocuklara hitaben yaptığı konuşmada; " Hepinizin doğum gününü en içten dileklerimle tebrik ediyorum ve bu mutlu günde sizinle bulunmaktan ötürü son derece mutluyum. Sizlere mutluluk ve sağlık dolu bir ömür diliyorum."dedi.

Necmiye Kılıç'ın ellerinden hediyelerini alan çocuklara Çimsa çalışanlarının eşleri tarafından hazırlanan yiyecekler ikram edildi. Etkinlik Polisevi öğrencilerinin sunduğu müzik dinletisiyle devam etti. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmeddin Kılıç Altunhisar Çimsa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title