Haberler

Niğde'de "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne destek için Niğde'de vatandaşlar meydanlarda toplandı.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne destek için Niğde'de vatandaşlar meydanlarda toplandı.

Yenikapı'da düzenlenen mitingin dev ekran aracılığıyla canlı olarak izlendiği Şehit Ömer Halisdemir Meydanı'nda, vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi asker forması giymiş vatan hainlerinin milletin bağımsızlığına kastettiklerini belirterek, "Bu milletin dinine, imanına da kastettiler. 'Allah' diyerek, 'din' diyerek, 'iman' diyerek, 'hizmet' diyerek, en büyük münafıklığı gösterdiler. Bu millete, bu milletin inancına darbe vurmaya kalktılar ama sizler sayesinde boylarının ölçüsünü aldılar, inşallah bundan sonra da almaya devam edecekler." diye konuştu.

Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir de oğlunun adı verilen meydanda yaptığı konuşmada, "Evladıma, bana ve Türk milletine bu gururu verdiği için çok teşekkür ediyorum." dedi.

Oğlunun Kuzey Irak, Güneydoğu, Afganistan ve Avrupa'daki tüm görevlerini bitirdiğini aktaran baba Halisdemir, "Ben görevleri bittikten sonra 'yoruldun mu' diye sorduğumda, 'baba ben kesinlikle yorulmadım' dedi." ifadelerini kullandı.

"Rüyamda gördüm, "Nöbete gidiyorum" dedi

Halisdemir, oğlunu rüyasında gördüğünü anlatarak, "Oğluma 'nereye gidiyorsun' diye sordum. 'Baba nöbetim var, nöbete gidiyorum' dedi. Ben yüce Türk milletine teşekkür ediyorum. Söylenecek çok şey var ama kendimi tutamıyorum." diye konuştu.

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu da çok duygulandığını belirterek, "Ömer Halisdemir'i yetiştiren babası Hasan Hüseyin Halisdemir ağabeyimin ellerinden öpmek istiyorum. Allah razı olsun." diyerek baba Halisdemir'in elini öptü.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Niğde Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
title