Haberler

Niğde'de 3 Mahalleye 3 Kapalı Pazar Yeri

Niğde Belediyesinin İlhanlı ve Selçuk Mahallelerinde başlattığı kapalı pazaryeri yapım çalışması yoğun bir tempoyla sürüyor.

Niğde Belediyesinin İlhanlı ve Selçuk Mahallelerinde başlattığı kapalı pazaryeri yapım çalışması yoğun bir tempoyla sürüyor. Özbelde Mevkiine yapılacak Niğde'nin en büyük kapalı pazaryeri ise ihale aşamasında. Bu üç noktada yapılacak çalışmalar tamamlandığında, Niğde merkezdeki kapalı pazaryeri sayısı beşe çıkacak.

Niğde Belediyesi, vatandaşların yaşamını kolaylaştıran ve şehir estetiğine katkı sağlayan projeleri bir bir hayata geçiriyor. Birkaç yıl öncesine kadar tek bir kapalı Pazaryeri bile olmayan Niğde, bu yıl içinde beşinci kapalı Pazar yerine kavuşacak. Niğde Belediyesi, Dere Mahallesi ve Şahinali Mahallesi'nde yapılan 2 kapalı pazar yerinin ardından, Selçuk ve İlhanlı mahalleleri ile Özbelde Mevkii'ne de 3 ayrı kapalı Pazar yeri yapımı için kolları sıvadı. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın talimatıyla, İlhanlı Mahallesi'nde ve Selçuk Mahallesi'nde kapalı pazar yeri yapım çalışmalarına başlandı. Özbelde Mevkii'nde yapılması planlanan ve ihale aşamasında olan kapalı pazar yeri ise Niğde'nin en büyük kapalı pazar yeri olacak.

Modern Kapalı Pazar yerleri

İlhanlı Mahallesi ve Selçuk Mahallesi'ndeki kapalı pazar yerlerinin yapım çalışmalarına yaklaşık bir ay önce başlandı. Her iki pazar yerinin yapım çalışmalarının bu yıl içinde tamamlanması beklenirken, İlhanlı Mahallesi kapalı pazar yeri 2 bin 400 metrekare kapalı alana sahip olacak. Selçuk Mahallesi'ndeki kapalı pazar yerinin kapalı alanı ise 1970 metrekare olarak planlandı. Her iki pazar yeri, Türkiye'nin en modern kapalı pazar yerleri arasında yer alacak. Kapalı pazar yerlerinde, mescit, lavabo ve zabıta odaları bulunacak.

En Büyük Kapalı Pazaryeri Özbelde Mevkii'ne

Özbelde Mevkii'nde yapılması planlanan kapalı pazar yeri de Niğde'nin en büyük kapalı pazar yeri olacak. İlhanlı ve Selçuk mahallelerindeki tüm özellikleri barındıracak olan Özbelde Mevkii'ndeki kapalı pazar yeri 2 bin 780 metrekare kapalı alanı ile Niğde'nin ve bölgenin en büyük kapalı pazar yerleri arasında yer alacak.

Halkımızın Emrindeyiz

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, vatandaşlardan gelen talep üzerine 3 ayrı mahallede, çağın tüm gereksinimlerini içinde barındıran, modern mimarisi ile dikkat çekecek 3 kapalı pazar yerini daha Niğde'ye kazandıracaklarını söyledi. Göreve geldikleri 2009 yılında Niğde'de tek bir kapalı pazar yerinin bile olmadığını anımsatan Başkan Akdoğan, birkaç ay içinde Niğde'nin 5. Kapalı pazar yerini hizmete sunacaklarını ifade etti. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Her zaman olduğu gibi Niğde'yi halkımızla birlikte yönetiyoruz. Hemşehrilerimizden gelen talepleri mümkün olduğunca yerine getirmeye çalışıyoruz. Biz halkımızın emrindeyiz. 3 mahallemize daha 3 kapalı pazar yeri kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Akdoğan Pazaryeri Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title