Haberler

Niğde'de 2 CHP'li Başkan İhraç Edilecek

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, CHP’li 2 belediye başkanının ihraç istemi ile il disiplin kuruluna sevk edildiğini söyledi.

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, CHP'li 2 belediye başkanının ihraç istemi ile il disiplin kuruluna sevk edildiğini söyledi.

Siyasi Ahlakına uygun düşmeyen davranışlar içerisinde olan 2 belediye başkanına kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini söyleyen CHP İl Başkanı Erhan Adem yaptığı yazılı açıklamasında şunları söyledi;" 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde CHP Oyları İlimiz Merkeze Bağlı Yeşilgölcük Kasabasından Hakkı Şengül ve Orhanlı Kasabasından Belediye Başkanı Seçilen Erhan Polat Partimizin Disiplin Kurallarına Parti Tüzüğüne Aykırı Davranışları ve Cumhuriyet Halk Partisi ilke ve Siyasi Ahlakına uygun düşmeyen davranışlar içerisinde olan,Türkiye Cumhuriyetinin Ana Muhalafet görevini Başarı ile yerine getirmeye gayret gösteren Partili arkadaşlarımızın takım çalışmalarına gölge düşürecek hareket ve davranışlarından dolayı örgüt içerisinde herhangi bir huzursuzluğa meydan vermeden partimizin gerekli kurullarınca kesin ihraç istemi ile il disiplin kuruluna sevk edilmiştir" dedi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilgölcük Orhanlı Niğde Politika Haberler

500

Yorumlar (1)

birgül güngören:

avanosun belediye başakanındanda memmun deyiliz arkadaşlar genel merkezden birini göndersinler el altından araştırma yaptırsınlar halk bu belediye başkanından memmmun deyil deyiliz nevşehir kapadokya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title