Haberler

Niğde'de 1.kitap Fuarı Sona Erdi

Niğde Belediyesi tarafından Niğde’de ilk kez açılan ve yoğun ilgiyle karşılanan “1. Kitap Fuarı” sona erdi.

Niğde Belediyesi tarafından Niğde'de ilk kez açılan ve yoğun ilgiyle karşılanan "1. Kitap Fuarı" sona erdi. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kitap fuarını önümüzdeki yıl daha da genişleterek açacaklarını ve geleneksel hale getireceklerini söyledi.

27 Mayıs'ta açılan ve 5 Haziran'da sona eren 1. Kitap Fuarını on binlerce vatandaş ziyaret etti. 45 stantta 80 yayın evine ait kitapların Niğdeli okurlarla buluştuğu fuar kapsamında Mustafa Armağan, Sinan Yağmur, Hanefi Avcının da aralarında bulunduğu 41 yazar da imza günü düzenledi.

Kent Meydanında açılan 1. Kitap Fuarını her fırsatta ziyaret ederek, yazarlar, yayın evi yöneticileri ve vatandaşlarla bir araya gelen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ilk kez açılmasına rağmen kitap fuarına gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirtti. Başkan Akdoğan, önümüzdeki yıllarda fuarı daha da genişleterek, geleneksel hale getireceklerini açıkladı.

Kitap Fuarının son gününde eski Emniyet Müdürü ve yazar Hanefi Avcı da Niğdeli okurlarıyla bir araya gelerek "Cemaatin İflası" isimli kitabını imzaladı. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a da kitabını imzalayan Avcı, Anadolu illerinde açılan kitap fuarlarını önemsediklerini söyledi. Okur-yazarın az olduğu, insanların çok az olduğu bir dönemde bu tür faaliyetlerin önemli olduğunu vurgulayan Hanefi Avcı, "İnsanlara kitap okuma ve kitapla yakınlaşma imkanı veren Niğde Belediyesini ve tüm emeği geçenleri kutluyorum" dedi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Akdoğan Hanefi Avcı Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title