Haberler

Niğde Belediyesinin 55 Merdivenli İtfaiye Aracı Hizmete Girdi

Niğde Belediyesi sadece beş büyükşehir belediyesinde olan 55 metre merdivenli itfaiye aracı törenle hizmete girdi.

Niğde Belediyesi sadece beş büyükşehir belediyesinde olan 55 metre merdivenli itfaiye aracı törenle hizmete girdi. Açılış kurdelesini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kesti. Başkanlar daha sonra Şehit Ömer Halisdemir meydanında vatandaşlara aşure ikram etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Şehit Ömer Halisdemir'in doğduğu Çukurkuyu beldesine yaptırdıkları parkın açılışını yapmak için Niğde'ye geldi. Başkan Karaosmanoğlu Niğde'de akrabalarının olduğunu ve Niğde'yi beğendiğini söyledi.

İtfaiye açılış töreninde gazetecilere açıklama yapan Karaosmanoğlu, "Anadolu'muzun en güzel kentlerinden biri olan Niğde'ye geldik. Sabah yaylalarda yürüyüş yaptık, böğürtlen, ceviz ve alıç yedik mükemmel bir yürüyüş yaptık. Ben Niğde'ye 10 yıl önce gelmiştim. Niğde çok gelişmiş, çok mükemmel bulvarlar olan harika yaşanacak bir şehir olarak gördüm. Bugün Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde Türkiye'nin onuru Büyükşehirimiz Ömer Halisdemir içn güzel bir park yaptık. Bu parkın açılışı için akşamdan geldik ve dünürümüzün evinde kaldık Niğdeli gelinimiz var. Niğde'yi ayrı bir şekilde seviyoruz. Tüm Niğdeli kardeşlerimizi park açılışına davet ediyoruz." dedi.

İtfaiye açılış töreni sonrasında açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise, "Niğde Belediyesi İtfaiye müdürlüğü filosuna 55 metrelik itfaiye aracını dahil ettik. itfaiye aracımız 4 milyon TL'ye yakın maliyeti buldu. Niğde'mize hayırlı olmasını diliyorum. Geleneksel olarak her yıl yaptığımız etkinlik olan aşure dağıtımını da burada vatandaşlarımıza ikram ettik. Geleneksel olduğu için yine bu yılda okullarda ve camilerde aşure ikramı yapacağız." diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Faruk Akdoğan Çukurkuyu Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title