Haberler

Niğde Belediyesi Sinekle Mücadeleye Devam Ediyor

Güncelleme:

Niğde Belediyesi, sinekle mücadele çalışmaları kapsamında ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Niğde Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Sinekle mücadele için yapılan çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir. Mart ayı itibariyle başlanan ilaçlama çalışmaları devam etmektedir. Sineklerin larva döneminde etkin ve verimli bir çalışma ortaya koyarak yaz ayının halkımız için rahat geçmesini sağlama gayretindeyiz. İlimiz mücavir alanında sinekle mücadele için ekipler oluşturularak, plan dahilinde mahallelerin ilaçlanması sağlanılarak sinek üreten yerler, dere ve su birikintilerinin ilaçlanması sağlanmaktadır." denildi.

Bütün mahallelerde olduğu gibi Dere mahallesinde de yapılan ilaçlama çalışmaları için Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür eden Dere Mahallesi Muhtarı Eyüp Aktaş; "Her yıl olduğu gibi bu yılda mahallemizde belediye de görevli arkadaşlarla ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bu konuda emeği geçen her kese teşekkür ediyorum. Başta Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları sağolsunlar. Bu yazda gelen şikayetleri değerlendirme ve çözüm noktasında gerekli ekipler kurulmuş. Mahalle sakinlerimizden isteğimiz su birikintileri ve çevre kirliliğine neden olan pisliklere kendi çabamızla da çözüm üretilmesidir. Çünkü bu çevre kirliliğine neden olan şeyler sineklerin üremesine de sebep vermektedir. Vatandaşımızda muhtarlığımıza ve belediyemize ilaçlama konusunda gelen istek ve şikayetler değerlendirilmektedir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title