Haberler

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'dan Engelliler Günü Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında her bireyin bir engelli adayı olduğunu söyleyen Akdoğan, "Engelliler için sağlanan imkanlar bir insanlık vazifesidir." dedi.

Sosyal belediyeciliğin tüm imkanlarını engellileri sosyal hayata kazandırmak için kullandıklarını belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Engellilik yalnızca engellileri ve ailelerini değil toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren bir durumdur. Engellilerin sorunlarını iyi anlamak, onlara çözümler üretip toplumsal hayata katılmalarını sağlamak en önemli görevimizdir. Engelli vatandaşlarımızın hiç kimseye ihtiyaç duymadan gezebilmesi, üretken olabilmesi için belediye olarak çalışıyoruz. Engellerin kaldırıldığı bir toplum için herkesin daha çok çaba sarf etmesi gerektiğini düşünüyorum. Huzurlu bir toplumda yaşayabilmemiz, engelli vatandaşlarımızın da toplumun ayrılmaz bir parçası haline getirilmekle mümkündür. Her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmamasını hatırlatarak tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyorum." - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Engelliler Günü Faruk Akdoğan Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title