Haberler

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'dan 7. Yıl Değerlendirmesi

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti teşkilatlarının katılımı ile "7.Yıl Değerlendirme Toplantısı" düzenledi. Başkan Akdoğan, Belediye Meclis Salonunda, yoğun katılımla gerçekleştirilen Değerlendirme Toplantısında, son 7 yıl içinde Niğde'ye çok önemli yatırım ve hizmetler kazandırdıklarını, bundan sonra da halkın emrinde, gece-gündüz demeden tüm kadrolarla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, tanıtım filmi ve slayt gösteriler eşliğinde, Niğde Belediyesinin 2009 yılından bu yana Niğde'ye kazandırdığı hizmetlerden bahsetti. Halka her zaman hesap verdiklerini ifade eden Başkan Akdoğan, AK Parti teşkilatlarını da belediyeden ayrı tutmadıklarını, onlara da her fırsatta, Niğde Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini vurguladı.

Hedef; Modern ve Marka Şehir

Katılımcılardan gelen soruları da yanıtlayan Başkan Akdoğan, Niğde'nin modern ve marka bir kent haline gelebilmesi için 30 Nisan 2009 tarihinden bu yana, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla önemli mesafeler katettiklerini vurguladı. Niğde Belediyesinin son 7 yıl içinde hayata geçirdiği önemli yatırımlar, devam etmekte olan projeler ve önümüzdeki dönemlerde hayata geçirecekleri projelerden bahseden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yine halkımızın emrinde ve gece gündüz demeden, modern ve marka kent hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı tüm kadrolarımızla birlikte sürdüreceğiz" diye konuştu.

Yoğun Katılım

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın Niğde Belediyesinin faaliyetleri, projeleri ve önümüzdeki dönemlerde hayata geçirilecek yatırımlarıyla ilgili bilgilendirme yapmak amacıyla düzenlediği toplantıya, AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, AK Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Yiğit, Rıfat Özkan ve Harun Dikici, Niğde Belediyesi birim müdürleri, AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının yönetici ve üyeleri, belediye meclis üyeleri, AK Parti il genel meclisi üyeleri ve partililer katıldı. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Akdoğan AK Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title