Haberler

Niğde 10 Yıldır Aranan Hükümlü, Sahte Kimlikle Yakalandı

10 yıldır aranan hükümlü, sahte kimlikle yakalandıNiğde'de 10 yıldır aranan ve hakkında 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan 50 yaşındaki Sinan Korkmaz, sahte kimlikle yakalandı.

10 yıldır aranan hükümlü, sahte kimlikle yakalandı

Niğde'de 10 yıldır aranan ve hakkında 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan 50 yaşındaki Sinan Korkmaz, sahte kimlikle yakalandı.

Dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik suçlarından hakkında 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan, çok sayıda da arama kaydı bulunan Sinan Korkmaz'ı yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü'nde 3 ay önce özel bir ekip kuruldu. Yapılan çalışmalarda 10 yıldır aranan Korkmaz'ın sahte kimlik kullandığı ve İzmir'de olduğu saptandı. Hükümlünün Niğde'ye geleceği bilgisine ulaşan ekipler, gidebileceği noktalarda önlem aldı.

Sinan Korkmaz, kent merkezindeki Şadırvan Parkı'ndan gezerken polisler tarafından yakalandı. Üzerinden sahte kimlik çıkan Korkmaz, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sinan Korkmaz Niğde 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title