Haberler

Nezaket Okulu'nda Veliler İçin Arapça Kursu Açıldı

Pursaklar Belediyesi Merkez Nezaket Okulu'nda veliler için ücretsiz Arapça kursu açıldı.

Pursaklar Belediyesi ile Pursaklar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü el ele vererek hanımlara yönelik Arapça kursu açtı. 7'den 70'e herkesin eğitim gördüğü Pursaklar Belediyesi'nde bu kez Nezaket Okulu velileri için yeni kurslar düşünüldü. Hafta içi her gün adab-ı muaşeret eğitimi almak için çocuklarını Nezaket Okullarına getiren veliler, boş zamanlarını kurslara katılarak değerlendiriyor.

İlk olarak Pursaklar Salı Pazarı yanındaki Merkez Nezaket Okulu'nda açılan Arapça kursuna 150 hanım kayıt yaptırdı. Her gün üç seans olarak gruplar halinde eğitim verilen Arapça kursunda hanımlar, hem Arapça yazmayı hem de Arapça okumayı öğreniyor. Beş aylık eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerler, Mayıs ayında düzenlenecek olan törenle MEB onaylı sertifika alıp kurstan mezun olacak.

Arapça kursundan yararlanmak isteyenler Pursaklar Belediyesi Merkez Nezaket Okulu'na başvurarak kayıt yaptırabilecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Pursaklar Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title