Haberler

    Neymar: Messi Bize 3 Gol Atabilir Ama...

    Brezilyalı genç yıldız, takım arkadaşının kendilerine karşı hat-trick yapmasına izin verdi ancak bir şartı var...

    Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar, takım arkadaşı Lionel Messi ile her geçen maç daha iyiye gittiklerini ve birbirilerini çözdüklerini ifade etti.

    Santos'tan geldiği ilk zamanlar, Kalatan ekibinin sistemini çözmekte bir hayli zorlanan Neymar, 2014-15 sezonuna etkiliyici bir başlangıç yapmış ve ilk 6 La Liga maçında 7 gol kaydetmişti.

    Zamanla Messi ile çok iyi bir ikili haline geldiklerini belirten Neymar, Globoesporte'ye verdiği demeçte, "Artık birbirimizi çok daha iyi anlıyoruz. Ufak ufak ama emin adımlarla ilerledik. Umarım ilerleyen zamanlarda Barça'ya daha fazla yardımcı olabiliriz." şeklinde konuştu.

    Cumartesi günü takım arkadaşıyla Superclasico'da karşı karşıya gelecek olan 22 yaşındaki futbolcu, "Maç hakkında Messi ile konuşurken, ona 2 ya da 3 gol atabileceğini söyledim... Tabii ki bizim kazanmamız şartıyla." sözleriyle esprili bir yaklaşım sergiledi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Lionel Messi Barcelona La Liga Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title