Haberler

Newcastle Unıtedlı Oyuncu Kanser Tedavisi İçin Ülkesine Gitti

Güncelleme:

Premier Lig ekiplerinden Newcastle United takımının 31 yaşındaki Arjantinli oyuncusu Jonas Gutierrez, kanser tedavisi için ülkesi Arjantin'e gitti.

Sercan SAPANATAN,İstanbul-DHA

Premier Lig ekiplerinden Newcastle United takımının 31 yaşındaki Arjantinli oyuncusu Jonas Gutierrez, kanser tedavisi için ülkesi Arjantin'e gitti.

Ülkesine giderken açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu kendisine sosyal medya aracılığı ile destek veren Newcastle taraftarlarına teşekkür etti. Gutierrez attığı tweet'le "Gelen destek mesajları için teşekkürler. Her zaman ileriye bakmak lazım" mesajını yazdı.

31 yaşında futbolunun en olgun çağında testis kanserine yakalanması sonucu kemoterapi tedavisine başlamak için ülkesi Arjantin'e giderken İngiliz basınına, "Testler sonucu testis kanseri olduğum anlaşıldı. Kanser olduğum haberini alınca eve gittim ve ağladım" şeklinde konuşarak ilk tepkisini de dile getirdi. Newcastle United takımına 2008 yılında İspanya'nın Mallorca takımından transfer olan Jonas Gutierrez takımı ile arasındaki sözleşme hakkında ise "Paranın bir önemi yok önemli olan sağlıktır" ifadelerini kullandı.

Kemoterapi tedavisine başlamak için ülkesi Arjantin yolunu tutan Gutierrez Newcastle forması ile 177 maça çıktı ve 10 gol attı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Arjantin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title