Haberler

New York'ta Kadir Gecesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İftar alanından görüntüler- Cami içerisinden görüntüler- Namaz kılınması- Binanın dışından görüntü New York'ta Kadir Gecesi- Brooklyn'deki Eyüp Sultan Kültür Merkezi'nde dualar edilip namaz kılındı- Programa, Brooklyn Emniyet Müdürü Scholl ve Belediye Meclis Üyesi Deutsch de katıldıNEW Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı ve "Bin aydan hayırlı" olarak kabul edilen Kadir Gecesi dolayısıyla ABD'nin New York kentindeki Eyüp Sultan Kültür Merkezi'nde, dualar edilip namaz kılındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İftar alanından görüntüler- Cami içerisinden görüntüler- Namaz kılınması- Binanın dışından görüntü New York'ta Kadir Gecesi- Brooklyn'deki Eyüp Sultan Kültür Merkezi'nde dualar edilip namaz kılındı- Programa, Brooklyn Emniyet Müdürü Scholl ve Belediye Meclis Üyesi Deutsch de katıldıNEW Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı ve "Bin aydan hayırlı" olarak kabul edilen Kadir Gecesi dolayısıyla ABD'nin New York kentindeki Eyüp Sultan Kültür Merkezi'nde, dualar edilip namaz kılındı.Brooklyn'deki Eyüp Sultan Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Brooklyn Emniyet Müdürü Chuck Scholl, Belediye Meclis Üyesi Chaim M. Deutsch, New York Polis Departmanı (NYPD) Müslüman Toplumu Başkanı Rana Adeel, Kültür Merkezi Başkanı İbrahim Şen, NYPD'de görevli polis memurları ve çok sayıda Müslüman toplumu temsilcisi katıldı.Kültür Merkezi'nin bahçesinde kurulan iftar sofrasına oturan davetliler, akşam ezanının okunmasıyla oruçlarını açtı. İftarın ardından Kültür Merkezi Başkanı Şen ile birlikte merkezi gezen ve bilgi alan emniyet mensupları, daha sonra cami kısmında incelemelerde bulunarak hatıra fotoğrafçı çektirdi.Daha sonra farklı milletlerden binin üzerinde katılımcı, kültür merkezinin camisinde Kadir Gecesi dolayısıyla dualar edilip namaz kıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Gecesi Eyüp Sultan Brooklyn New York Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title