Haberler

New York Moda Haftasına, 2 Çocuk Annesi Çağla Şıkel'in Fiziği Damga Vurdu

Güncelleme:

New York moda haftasına Hakan Akkaya'nın defilesi damga vurdu. Akkaya'nın defilesinde Çağla Şıkel boy gösterdi. 2 çocuk annesi Şıkel'in muhteşem fiziği herkesi şaşırttı.

HAKAN AKKAYA MODA HAFTASINA KATILARAK TÜRKİYE'Yİ GURURLANDIRDI

Victoria Beckham, Anna Sui, Alexander Wang, Tommy Hilfiger, Ralph Laurent, Vera Wang" gibi dünya devlerinin yanında Türk modacısı Hakan Akkaya da yer alarak göğüsleri kabarttı. Akkaya'nın defilesi geceye damga vurdu.

DEFİLEYE, ÇAĞLA ŞIKEL, ÖZGE ULUSOY, DİDEM SOYDAN GİBİ MANKENLER DE KATILDI

Hakan Akkaya'nın New York Fashion Week'de "Freedom- Özgürlük" adını verdiği defilesinde ünlü top modeller Çağla Şıkel, Özge Ulusoy, Didem Soydan ve yabancı ünlü top modeller podyuma çıktı.

ÇAĞLA ŞIKEL'E ÖVGÜLER YAĞDI

Hakan Akkaya defilesine çıkardığı mankenlerden Çağla Şıkel'e Instagram hesabından övgüler yağdırdı. Şıkel'e bir övgü de şarkıcı Metin Arolat'dan geldi.

İşte Hakan Akkaya'nın o paylaşımı:

Metin Arolat'ın Çağla Şıkel'e övgüler yağdırdığı o paylaşım:

Kaynak: Haberler.com/ Meltem Kaya

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Akkaya Vera Wang New York Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title