Haberler

New Holland İş Makineleri Tatbikat Turu Ağrı'da Başlatıldı

TürkTraktör, Türkiye'nin farklı illerinde düzenleyeceği New Holland İş Makineleri Tatbikat Turu'na Ağrı'da başladı.

TürkTraktör, Türkiye'nin farklı illerinde düzenleyeceği New Holland İş Makineleri Tatbikat Turu'na Ağrı'da başladı.

Şirket açıklamasına göre, TürkTraktör, düzenlediği İş Makineleri Tatbikat Turu ile ürün ve uygulamalarla ilgili farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

İş Makineleri Tatbikatı'nda kendileri için özel olarak hazırlanan parkurlarda New Holland iş makineleriyle test sürüşü yapan katılımcılar, Tarım Tipi Teleskopik Yükleyici, Nokta Dönüşlü Mini Yükleyici, Kazıcı Yükleyici ve Mini Ekskavatör olmak üzere 4 ürün ile bu ürünlerin tamamlayıcıları olan geniş ataçman serisini de tüm fonksiyonlarıyla kullanma fırsatı buldular.

Açıklamada tatbikat turuyla ilgili değerlendirmelerine yer verilen, TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir yıllardır traktör ve tarım makineleri için gerçekleştirilen ve her sene yoğun ilgi ile karşılanan saha tatbikatlarını iş makinesi alanına da taşıdıklarını kaydetti.

New Holland olarak hayata geçirdikleri etkinliklerde davetlilere makinelerin özelliklerini ve farklı ataçmanlarla makinelerin kabiliyet yelpazesinin nasıl değişeceğini gösterdiklerini ifade eden Özdemir şunları kaydetti:

"Tatbikat süresince sunulan yeni makineler, çiftçilerin işlerini daha kolay, daha hızlı ve daha iyi yapabilmelerini sağlayarak faaliyetlerini arttıran eşsiz araçlar. İş Makineleri Tatbikat Turu'muza start verdiğimiz Ağrı'da gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize çiftçiler ve çiftlik sahiplerinin yanı sıra inşaat sektöründen hafriyatçı, müteahhit ve belediyelerden konuklarımızı da ağırladık. Müşterilerimiz, gün boyunca geleneksel makinelere kıyasla olağanüstü bir balyalama ve manevra kabiliyetiyle genel çiftlik faaliyetlerinin simülasyonunu gerçekleştiren mini yükleyici ve teleskopik yükleyicilerden çok etkilendiler.

Saha tatbikatlarında, inşaat şirketlerince takdirle karşılanan Kazıcı Yükleyici ve Mini Ekskavatörlerin en beğenilen özellikleri ise yüksek güç performansı ve kolay manevra yapabilme kabiliyeti oldu. Hedefimiz, farklı iş alanlarında faaliyet gösteren müşterilerimize tüm günlük faaliyetlerine uygun olarak ihtiyaçları belirleyip onlara, işlerini geliştirebilecekleri doğru ürün ve hizmetleri sunmak. Ağrı'da start verdiğimiz ve yoğun ilgili ile karşılanan İş Makineleri Tatbikat Turu'muza Kayseri, Urfa, Antep, Adana, Konya, Ankara, Sakarya, Bursa, Lüleburgaz ve Söke illerinde gerçekleştireceğimiz etkinliklerle devam edeceğiz."

New Holland Kazıcı Yükleyiciler B110B

Açıklamada paylaşılan bilgilere göre, 110 bg'lik yüksek motor gücüyle şu an pazardaki en güçlü motora sahip New Holland B110B kazıcı yükleyicileri, 4,5 litrelik turbo şarjlı motorları, endüstriyel uygulamalara yönelik motor tasarımı, üretimi ve satışı alanında lider bir üretici olan Fiat Power Train (FPT) tarafından sunuluyor. Bu üründe üstün common-rail motor teknolojisi bulunmaktadır.

New Holland'ın Nokta Dönüşlü Mini Yükleyicileri, New Holland'ın patentli dikey kaldırma özelliğine sahip "Super Boom" tasarımıyla üstün bir boşaltma yüksekliği ve erişimine sahip. Segmentinde iddialı kova koparma kuvveti ve boşaltma açısıyla da mini yükleyiciler, hızlı çevrim süreleri sağlarken verimliliği de arttırıyor.

New Holland'ın tarım, hayvancılık, elleçleme, farklı arazi işleri, büyük balyaların yüklenmesi gibi birçok farklı işte kullanılabilen teleskopik yükleyicileri üretkenlikle çalışıyor.

Ekskavatörün mucidi Japon geleneğinden gelen New Holland Mini Ekskavatörleri, daha büyük modellerde de kullanılan gelişmiş bir hidrolik sistemle çalışıyor. Makinelerde birbirine uyumlu olarak çalışan, eş zamanlı olarak farklı hareketlere olanak sağlayan, ikisi değişken hacimli pistonlu tip ve birisi dişli tip olmak üzere toplam 3 adet hidrolik pompa bulunuyor.

Üçüncü pompa sistemden bağımsız olarak bıçak ve kule dönüş hareketlerini kontrol ediyor. Bu fonksiyonlar kullanılmadığı zamanlarda ise akış, kazı özelliğini güçlendirmek üzere yeniden sisteme yönlendiriliyor.

Kaynak: AA / Güncel

İrfan Özdemir Türkiye Ağrı Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title