Haberler

New City Mağdurlarına Deligöz Desteği

Ak Parti Teşkilatı ve Milletvekili adayları seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ak Parti Teşkilatı ve Milletvekili adayları seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 5. Sıra Milletvekili adayı Orhan Deligöz, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a nezaket ziyaretinde bulundu. Deligöz, Hüseyin Avni Ulaş mahallesinde bulunan esnafın sorunlarını dinledi.

"Haydi Bismillah" diyerek başladıkları seçim çalışmalarında milletvekili adayı Orhan Deligöz bayramdan sonra ilk ziyaretini Palandöken Ak Parti İlçe Teşkilatına yaptı. Palandöken ilçe teşkilatının yapmış olduğu çalışmaları değerlendiren Deligöz, Hüseyin Avni Ulaş mahallesinde bulunan Selimiye Camisi'nde öğle namazını kıldı. Daha sonra milletvekili adayı, cenaze namazına katılarak yakınını kaybeden vatandaşa baş sağlığı diledi. Orhan Deligöz katıldığı cenaze namazında, karşılaştığı MHP milletvekili adayı Ertürk Çimen ile selamlaştı.

NEW CİTY MAĞDURLARI DELİGÖZ'E DERT YANDI

Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi ve Selimiye cami etrafında ziyaretini sürdüren aday esnafın ve vatandaşın sorunlarıyla ilgilendi. New City sorununun bir türlü çözüme kavuşmamasından şikayetçi olan vatandaşlar Orhan Deligöz'ün desteğini istedi. Mağduriyetin giderilmesi için geniş kapsamlı bir çalışma başlatacağının sözünü veren milletvekili adayı, esnaf ve vatandaşla keyifli saatler geçirdi.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı ve belediye çalışanlarını ziyaret eden Orhan Deligöz, son olarak Palandöken Belediyesi Nikah Dairesinde dünya evine giren çiftin mutluluğuna şahitlik yaptı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Orhan Palandöken Selimiye Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title