Haberler

    Nevzat Aydın: "Önümüz Açık İnşallah Çok Daha İyi Olacağız"

    Trabzonspor Kulüp Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, önlerinin açık olduğunu belirterek, takıma güvenmeye devam etmeleri gerektiğini söyledi.

    Trabzonspor Kulüp Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, önlerinin açık olduğunu belirterek, takıma güvenmeye devam etmeleri gerektiğini söyledi.

    Spor Toto Süper Ligi'nin 25. haftasında sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek 2017 yılındaki yenilmezlik serisini sürdüren bordo-mavililerde keyifler yerinde.

    Maçın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Kulüp Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Trabzonspor'u Galatasaray karşısında çok iyi bulduğunu belirterek, "Galatasaray'a pozisyon vermedik. Son haftaların forma takımı Galatasaray'a karşı takımımız elinden geleni ortaya koydu. Yusuf Yazıcı'yı çok beğendim. Mehmet Ekici'nin yerini doldurmada çok başarılı oluyor. Önümüz açık inşallah çok daha iyi olacağız" dedi.

    "Kendimizi test edeceğimiz maçlar yaklaşıyor"

    Trabzonspor'un kendi test edeceği maçların yaklaştığını vurgulayan Aydın, "Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarımız var. Galatasaray maçı bunlardan ilkkiydi. Önümüzdeki maçlarda kendimizi daha çok test ediyor olacağız. Artık umutluyum. Trabzonspor sezon başında kötü bir durumdayken bir takım kurdu. Devre arasında takviyeler yapıldı. Buna devam edeceğiz. Takıma güvenmeye devam edin, elimizden geleni yapacağız. Bu stadyumda bizi çok daha güzel günler bekliyor" şeklinde konuştu.

    "Yöneticiler, Ersun Yanal ve takımla hep birlikte bütünleştik"

    Sezon başında yeni bir takım kurduklarını belirten Aydın, "46 Milyon Euro'luk maliyetten, 20 Milyon Euro'lara inen yep yeni bir takım kuruldu. Bunu anlamamız lazım. Ersun Yanal, yöneticiler ve takımla birlikte hep beraber bütünleştik ve takım ortaya çıktı. Daha bitmedi, sadece Galatasaray'ı 2-0 yendik. Sezon sonunda inşallah takım kendini Avrupa'da iyi bir yere atar. Önümüzdeki sezon için en iyi şekilde hazırlanmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Stadyumu dolduran taraftarlara da teşekkür eden Aydın, sözlerini şöyle tamamladı:

    "Taraftarlarımız bizim arkamızda olsun. Trabzonspor bu şehrin takımı, gereken tüm desteği versinler. Biz elimizden geleni yapıyoruz.

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    Nevzat Aydın Yusuf Yazıcı Galatasaray Trabzonspor Yaşam Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title