Haberler

Nevşin Mengü Arınç'ın Açıklamalarına Neden Şaşırdığını Anlattı

Güncelleme:

Bülent Arınç'ın Gökçek'le ilgili açıklamaları sonrası şaşkın yüz ifadesi ile ekrana yansıyan Nevşin Mengü "Bu kadarını beklemiyordum ne yalan söyleyeyim" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç 'ın Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklama sonrası CNN Türk sunucusu Nevşin Mengü şaşkınlığını gizleyememişti. Arınç'ın canlı yayınlanan açıklamasından sonra duyduğu sözler karşısında şaşkına dönen Mengü'nün yüz ifadesi ekranlara yansımıştı.

NEYE ŞAŞIRDIĞINI ANLATTI

Ünlü sunucu bugün kaleme aldığı "Neye şaşırdım" başlıklı yazısında ekrandaki şaşkın yüz ifadesine açıklık getirdi. "Vallahi de billahi de şaşırdım. Hakikaten de fal taşı gibi açıldı gözlerim" diyen Mengü yazısında şu ifadelere yer verdi: "Bu kadarını beklemiyordum ne yalan söyleyeyim. Aslında mesele basit, belli ki işleyiş konusunda sıkıntı yaşanıyor. Erdoğan kabinenin başında olduğu dönemde olduğu gibi atılan her bir adımdan an be an haberdar olmak istiyor ve fakat işleyiş buna izin vermiyor. Hükümetin ivedi karar alması gereken durumlarda, Davutoğlu inisiyatif alıyor ya da almak durumunda kalıyor.

"YAŞADIKÇA GÖRÜRÜZ ZATEN"

Bu yaşanan 'kavga', 'kriz' adını ne koyarsınız bilemem. İyi polis kötü polis midir, danışıklı dövüş müdür, AK Parti içerisinde çatlağa mı yol açar, Erdoğan'ın, yeni Türkiye'ye illa da başkanlık gerekir, tezini mi kuvvetlendirir o kısımlarını da bilemem. Yaşadıkça görürüz zaten. Daha neler görecek, neye fal taşı gibi açılacak gözler Allah bilir zaten."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bülent Arınç Nevşin Mengü Medya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title