Haberler

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Göreve Başladı

İçişleri Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevinden Nevşehir Valiliği'ne atanan İlhami Aktaş, bugün kente gelerek göreve başladı.

İçişleri Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevinden Nevşehir Valiliği'ne atanan İlhami Aktaş, bugün kente gelerek göreve başladı.

Nevşehir Valiliği önünde Vali Vekili Ahmet Soley, İl Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Vali Yardımcıları, Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili ve Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Müftüsü Yakup Öztürk ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, daha sonra Valilik Fuaye Salonu'na geçti. Vali Aktaş, burada yaptığı konuşmada, "Ülkemizin önündeki hedeflere, ulaşmak ve katkıda bulunmak için gecemizi gündüzümüze katarak elimizden geleni yapmaya çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Gayemiz, görevimizin sonunda arkamızda hoş bir seda bırakmak olacaktır. Görevimin ülkemize ve ilimize hayırlı hizmetlere vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum" dedi.

Vali Aktaş, konuşmasının ardından herkesle tek tek tokalaşıp, tanıştı, ardından makamına geçti.

- Nevşehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Nevşehir Valiliği İlhami Aktaş Ahmet Soley Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Habere bak..:

bende vali olmak istiyorum, genel şartları taşıyorum. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title